上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【115】

收藏  |  訂閱
741  4.1k

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-9 10:20 AM 發表

我無呀﹐ 係 boys 崇湧我炸  
你有矛咁聽禾話呀

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-9 10:18 AM 發表 查看引用來源

宜家暫時未有辦 法  :smile_35:  :smile_35:
嘩................氹左人即撇喎

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-1-8 18:22 發表
你有矛咁聽禾話呀
我份人好 easy going 嫁﹐  你識落就知    要唔要搵日出黎食飯睇場戲呀??     

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-9 10:22 AM 發表 查看引用來源

你開心啦﹐  坐埋一邊睇戲      見我有難都唔幫手﹐ 衰佬  
我有幫架..................推你落水

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-8 18:23 發表
嘩................氹左人即撇喎   
撇你個頭呀﹐  都話企左係度諾  

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-8 18:25 發表
我有幫架..................推你落水
怪唔得﹐  好地地我會企唔穩啦﹐  原來中左你伏

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-9 10:24 AM 發表

我份人好 easy going 嫁﹐  你識落就知    要唔要搵日出黎食飯睇場戲呀??     
好呀.........搵日啦

引用:
原帖由 boy'slover 於 2009-1-8 18:44 發表
好呀.........搵日啦
好彩你唔係話今日  jack        ..................................

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-9 10:51 AM 發表

好彩你唔係話今日  jack        ..................................
今日你有約呀:smile_14: :smile_27:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-1-9 10:27 AM 發表 查看引用來源

怪唔得﹐  好地地我會企唔穩啦﹐  原來中左你伏
仲未浸死喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆