上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
752  6.1k

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-7 01:00 PM 發表 查看引用來源
嘿.................我女人終於今晚番黎lu
貢米有餐飽飯食~~

引用:
原帖由 dialolo 於 7/10/2008 13:07 發表 查看引用來源

貢米有餐飽飯食~~
車..........咩都唔講
入到機場即去bunger king先呀,嘿
跟住接埋她機,番到屋企.......通常她都唔煮架喇
落街食/叫外賣卦

她好似買左唔少野俾我呀,開心開心

今朝睇完電視見到又夜催淚彈,即刻引唔住打左個電話俾她
好彩她都出緊機場,都應該冇問題
跟住她去到機場排緊隊check-in果陣,又打左個電話俾我

安心晒~~~~~~~~~

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-7 01:11 PM 發表 查看引用來源

車..........咩都唔講
入到機場即去bunger king先呀,嘿
跟住接埋她機,番到屋企.......通常她都唔煮架喇
落街食/叫外賣卦

她好似買左唔少野俾我呀,開心開心

今朝睇完電視見到又夜催淚彈,即刻 ...
留返d 17號先比禾,5好食哂..
你好似好多野末食得..

引用:
原帖由 dialolo 於 7/10/2008 13:16 發表 查看引用來源

留返d 17號先比禾,5好食哂..
你好似好多野末食得..
車................未到17號我都已經好番晒啦
你唔係打算咒我病足咁耐卦........而且
她好少買野食番黎架,因為我地都已經食到唔食lu

佢買俾我果d野,你都冇興趣架啦
你唔係打算同我講............你會岩用卦,:smile_46:

側田隻三十日好正
估唔到佢隻英文版仲正呀..........有完整既cd-version就好了

http://www.youtube.com/watch?v=KTQIbpt_c0M
Thirty days and thirty nights i wait
Counting down the day so far away
When I'm feeling so alone
I'd just hear you on the phone
Wanna speak but nothing comes my way

Baby hear me now, you make me so proud
I wanna tell you girl, and tell the world, the whole my(i?) world
I'll give my life to be near you in every way
For I have nothing left to be here on this earth today
All because of you I feel, is all because of you I will (?)
I love you, more than words can ever say
I'll spend my life here beside you in every way
For I have nothing left to be here on this earth today
All because of you I feel
All because of you
I'll just sing my little song for you
Sing my little song for you

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-7 01:20 PM 發表 查看引用來源

車................未到17號我都已經好番晒啦
你唔係打算咒我病足咁耐卦........而且
她好少買野食番黎架,因為我地都已經食到唔食lu

佢買俾我果d野,你都冇興趣架啦
你唔係打算同我講............你會岩用卦, ...
貢你慢用啦~~:smile_46:

引用:
原帖由 dialolo 於 7/10/2008 13:22 發表 查看引用來源

貢你慢用啦~~:smile_46:
當然............有排用添呀

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-7 01:25 PM 發表 查看引用來源

當然............有排用添呀
天日下晝原來禾5得閒...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 dialolo 於 7/10/2008 13:28 發表 查看引用來源

天日下晝原來禾5得閒...:smile_35: :smile_35:
下.............咁又點呀
我約左你咩,屎喇
唔好話我知真係有呀..........:smile_35: :smile_35:

真係病懞左添:smile_13:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-10-7 01:30 PM 發表 查看引用來源

下.............咁又點呀
我約左你咩,屎喇
唔好話我知真係有呀..........:smile_35: :smile_35:

真係病懞左添:smile_13:
你又今日食左末.......:smile_45: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆