上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[38]

收藏  |  訂閱
747  4.8k

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-17 09:46 AM 發表 查看引用來源

我話本紅補仔見紅(赤字)~~~
你唔係日日都紅咩.........甘大使:smile_38: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-16 17:47 發表

屎仔~貢多人屎唔見李屎~~
尼句野我發開口夢成日 UP 住﹐  希望有日發左﹐  可以大大聲同我老細講    

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-17 09:52 AM 發表 查看引用來源

你唔係日日都紅咩.........甘大使:smile_38: :smile_30: :smile_30:
紅呀~紅到就黎紫啦~~

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-2-17 09:52 AM 發表 查看引用來源

尼句野我發開口夢成日 UP 住﹐  希望有日發左﹐  可以大大聲同我老細講    
i wish you "good luck"~~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-16 17:49 發表

你又好.........可以為理想而打工, 人生一大樂事,
甘你回番水比我啦:smile_45: :smile_45:
講下笑遮  :smile_35:  :smile_35:  屋企有老有亂﹐ 又供屋﹐ 又供車﹐ 我都好困難嫁  :smile_35:  :smile_35:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-16 17:50 發表

到我唔明喇........你以為我地講緊邊樣野呀:smile_14: :smile_14:
我諗都係我多心﹐  無理由你地講緊果樣野既  :smile_35:  :smile_35:

各位..........你地大大老細返左, 閃陣先:smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-2-17 09:54 AM 發表 查看引用來源

講下笑遮  :smile_35:  :smile_35:  屋企有老有亂﹐ 又供屋﹐ 又供車﹐ 我都好困難嫁  :smile_35:  :smile_35:
禾真係唔豬你邊句真~:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-17 09:57 AM 發表 查看引用來源
各位..........你地大大老細返左, 閃陣先:smile_38: :smile_43:
又走鬼~~小心pk呀~~

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-16 17:58 發表

禾真係唔豬你邊句真~:smile_27: :smile_27:
梗係要甘講啦﹐  我睇佢頭先個勢﹐  下一句就係問借錢嫁啦  :smile_35:  :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆