上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

割左3日啦,點解我柯尿仲係花灑咁架...正常嗎?

=deleted=

有冇巴打幫到我呀....thz
引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-1-27 12:36 AM 發表 查看引用來源
割左3日啦,點解我柯尿仲係花灑咁架...正常嗎?

男性病患在陰莖勃起後、性交之後、包皮龜頭發炎、包皮手術後、放置導管後因為血液循環不流暢或血管充血使得龜頭部海綿體產生腫脹造成尿道表面形成弧狀,此時尿流會沿著此一弧狀表面形成不同水流流向的尿柱,因而造成小便分叉的現象。尤其是包皮手術後或包皮龜頭炎病患,腫脹厲害,解小便時甚至會發生尿向上噴到臉部的有趣現象,但是這種分叉並無任何健康上的危害,也和腎或膀胱功能無關,大可不必緊張。

引用:
原帖由 屋企人 於 2009-1-23 12:31 AM 發表 查看引用來源
我想問 我平時反可以成個龜頭露哂  扯左之後反只可以露少少,而且有d緊
而且平時小便, jj 有時會漲左 去完之後會有滴尿既情況

咁係咪包皮過短 or 過長??
咁要唔要割??
各位師兄求救呀:smile_42:
有無師兄答下我呀?:')

你呢個情唔係一定要割,係割好過唔割...

之所以要割包皮,係針對個d包皮口過窄個d人,佢地無論扯唔扯都唔可以露個j頭出泥...

你呢個情況,係因為你包皮過長(or陰莖不較長),只要唔影響性行為便行了,不過你呢種長皮既情況,就要一定要好注重清潔,因為你包皮咁長,好易有細菌聚,要勤清潔...

驚就睇下醫生啦,條j係男人命根,快樂既泉源,唔可以忽視架:smile_34:
引用:
原帖由 屋企人 於 2009-1-27 07:50 PM 發表 查看引用來源

有無師兄答下我呀?:')

我想問下我割完包皮縫果d線仲起度..今日已經係第10日, 點解仲唔甩既? :smile_41: :smile_41:

我情形好似"屋企人"既情況咁
平時可以翻包皮出黎露龜頭
但係扯旗既時候有dd緊, 都一樣可以露到成個龜頭
不過性交時, 每一下碰撞都痛到爆
個龜頭非常敏感
點算? 駛唔駛割

最近我都keep住翻龜頭出黎清潔
係唔係性交時一定要露到龜頭?
我有時唔扯包皮都可以性交到, 而且無咁痛既話我持久好多....
引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-1-27 09:36 PM 發表

之所以要割包皮,係針對個d包皮口過窄個d人,佢地無論扯唔扯都唔可以露個j頭出泥...

你呢個情況,係因為你包皮過長(or陰莖不較長),只要唔影響性行為便行了,不過你呢種 ...

小弟未有割過包皮..
前幾年有次冇意反左包皮,之後一路都冇事
前排發現包皮前端既皮呈粉紅色,變得好緊,正常情況下都好難反,反到都好痛
而且反多幾次,有個位就會流血,好似扯裂左咁,但流一陣又冇事...次次都係果個位...
有冇人有同樣既情況?
我是否應該割包皮呢?
其實我懷疑果d皮變左冇晒彈力既死皮:smile_27:

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-1-27 09:36 PM 發表 查看引用來源

你呢個情況,係因為你包皮過長(or陰莖不較長),只要唔影響性行為便行了,不過你呢種 ...
多謝你呀師兄:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆