上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-31 11:17 AM 發表
多謝 AGNES !
你地真係好鬼 sweet 嘅唧 !!!
羨慕死隔離呀 !!! :smile_40: :smile_40:

真係好希望你地會開花結果, 開開心心,...
其實我自己都曾經同過一個年紀大我一倍既人一齊..
但最後都分開左兩次...到而家都唔知佢真心過還是逢場作戲..

所以真係希望你地咁樣KEEP住落去..

今日,傻BB同公司D C9去左SHOPPING,所以我依家好得閒,係屋企上網睇緊人地D POST。:smile_47:
晏D會UPDATE番呢幾日發生既野!

***琴晚看見小狗榣着小尾巴回家,探望我們,看我們最後一眼。看見小狗的回來,心中不再是悲傷,反而是喜悅。因為小狗終於可以放下 ! 移居彼岸 ! ***

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-1 02:53 PM 發表
今日,傻BB同公司D C9去左SHOPPING,所以我依家好得閒,係屋企上網睇緊人地D POST。:smile_47:

***琴晚看見小狗榣着小尾巴回家,探望我們,看我們最後一眼。看見小狗的回 ...
全力支持

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-1 02:53 PM 發表

***琴晚看見小狗榣着小尾巴回家,探望我們,看我們最後一眼。看見小狗的回 ...
加油呀~~~等你UPDATE

十足十睇日記咁 .. 交換日記 .. 正啊

早晨呀 ! 唔好意思今朝去左SEMINAR所以晏左蒲頭 !:smile_13:
琴日最後都係同左GF去左行街街,返到屋企太夜所以無出UPDATE !:smile_13:
今日會補番晒 ! :smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-2 10:37 AM 發表
早晨呀 ! 唔好意思今朝去左SEMINAR所以晏左蒲頭 !:smile_13:
琴日最後都係同左GF去左行街街,返到屋企太夜所以無出UPDATE !:smile_13:
今日會補番晒 ! :smile_30:
Sam 早晨:smile_38:

早晨呀 ! :smile_38:
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-6-2 10:41 發表

Sam 早晨:smile_38:

:smile_40: 早晨:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆