上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第29回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY

收藏  |  訂閱
1.5k  28.2k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 03:34 PM 發表 查看引用來源

一d 誠意都冇:smile_45:
咁去屯門or元朗喇
呢D食完冇車番屋企呀..咁撚遠

引用:
原帖由 gary0987 於 2009-8-6 03:35 PM 發表 查看引用來源

你講緊邊個夠嫩口 , 我邊夠yy嫩口
你25歲嘛...夠嫩口呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-6 03:36 PM 發表 查看引用來源
呢D食完冇車番屋企呀..咁撚遠
你邊度返工, 幾點收工

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-6 03:35 PM 發表 查看引用來源

好好笑呀

快d 去睇下版先啦:smile_47:
你唔覺咩:smile_30: :smile_03: :smile_03:
我而家落去訂枱叫雞
轉頭傾啦,等我好消息:smile_o07: :smile_o07:

部機好慢呀...boot boot 先

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-6 03:38 PM 發表 查看引用來源
你唔覺咩:smile_30: :smile_03: :smile_03:
我而家落去訂枱叫雞喇
轉頭傾啦,等我好消息:smile_o07: :smile_o07:
訂不到..你不要返上黎呀

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-6 15:38 發表 查看引用來源
我而家落去訂枱叫雞喇
速去速回

我終於好得閒啦~~~到我吹水啦~~

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-6 03:38 PM 發表 查看引用來源
我而家落去訂枱叫雞喇
我就係覺
聞食起舞:smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-6 15:45 發表 查看引用來源
我終於好得閒啦~~~到我吹水啦~~
welcome

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆