上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.9)

收藏  |  訂閱
1.5k  25.9k

引用:
原帖由 愛君 於 6/8/2009 14:12 發表 查看引用來源

M記家吓一CALL即到
君君~:smile_o06:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-6 02:11 PM 發表 查看引用來源
:smile_o15:
食飽飽la~:smile_o13: :smile_o13:
妹妹:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-6 02:16 PM 發表 查看引用來源
君君~:smile_o06:
小鬼:smile_o15:

引用:
原帖由 愛君 於 6/8/2009 14:19 發表 查看引用來源

小鬼:smile_o15:
食飯未呀~

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-6 02:10 PM 發表 查看引用來源

傻啦 kk, 小紅絕冇咁既意思, 不過你要二個包包, 小紅担心冇咁多包包比你啫:smile_o06:
:smile_o05: 食住一個先啦!

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-6 01:50 PM 發表 查看引用來源

有個心字就得架喇..乜Q都好啦:smile_o06:
我冇諗過我會痛囉..妳同我定啦..
:smile_o04: 有個心字就得, 咁你想我叫你 心肝寶貝吖, 心亂如麻, 心緒不寧, 心煩氣亂, 定心有不甘吖  :smile_o11:
算嘞, 我都係叫反你做 心大人把啦 :smile_o01:

午安呀各位:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-6 02:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 有個心字就得, 咁你想我叫你 心肝寶貝吖, 心亂如麻, 心緒不寧, 心煩氣亂, 定心有不甘吖  :smile_o11:
算嘞, 我都係叫反你做 心大人把啦 :smile_o01:
妳鐘意啦...咪又係名一個..

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-6 02:16 PM 發表 查看引用來源
我會打囉..殺左我吧啦
呀, 我都唔記得同你講, 我地呢度, 殺同姦係一齊做架, 咁你想對你先殺後姦, 定先姦後殺先呢:smile_o01:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-6 02:21 PM 發表 查看引用來源
食飯未呀~
呢個鐘數你話呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆