上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【154】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-9 09:11 AM 發表 查看引用來源
你先有咁本事啫
明明見你今朝...............除除地............龜立.............架.....

重唔認....................:smile_30:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-9 09:12 AM 發表 查看引用來源

早...豬....:smile_13:
你個名有咩特別涵意呢

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-9 09:14 AM 發表 查看引用來源
你個名有咩特別涵意呢
唔係wing豬...即係...飛天豬lo............好罕有.......

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-9 09:13 AM 發表 查看引用來源

明明見你今朝...............除除地............龜立.............架.....

重唔認....................:smile_30:
係你有咁嘅特技啫

引用:
原帖由 11711171 於 2009-7-9 09:16 AM 發表 查看引用來源

唔係wing豬...即係...飛天豬lo............好罕有.......
講緊11711171

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-9 09:05 AM 發表 查看引用來源
老師手 , Q師姐 , 7哥 , JP  & 各位 ......早晨:smile_o13:  
早晨呀....豬師弟

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-9 09:19 AM 發表 查看引用來源

早晨呀....豬師弟
QQ今朝忙嗎

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-9 09:20 AM 發表 查看引用來源
QQ今朝忙嗎
唔忙呀....都係忙於吹水o者
你呢?? 聽聞你早排幾忙下, 宜家好d 未呀?

早晨呀,,,,,靚古人,,,,:smile_o15:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-9 09:26 AM 發表 查看引用來源

唔忙呀....都係忙於吹水o者
你呢?? 聽聞你早排幾忙下, 宜家好d 未呀?
而家好啲啦................早排忙到死咁滯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆