上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  7.9k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 10:07 AM 發表 查看引用來源

新識一條女…一開始已經唔可以俾條女食住…唔係會好難爭取返…:smile_39:
好似你之前條女…要覆啅其實有難度…因為已經輸左頭場…:smile_42:
嘩,好困難咁播

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 10:09 AM 發表 查看引用來源

想幫佢多d實戰經驗姐…呢d覆啅環境都唔係咁多機會遇到…
真係要好好咁同你討教下啦

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 10:09 AM 發表 查看引用來源

嘩,好困難咁播
要了解下你地個過程先可判斷有無機會…:smile_44:
記住識新女…第一個印象最重要:smile_44:

以上一次我坐左車輪兄個大眼妹表姐…
我已經收過風條女好串,第一眼我要get下呢條女既性格,
都發覺條女唔多放人係眼內…
所以我一入房就玩唔理佢先…
同其他女吹左一支啤酒…
見佢望下我…我先行過去…
同佢講:如果你不喜歡留下來可以走的,跟我說一聲就可以,但如果你願意留下來,希望你玩得開心,唔好令我唔開心。(意思差唔多係咁,用字上唔太記得喇)
條女即刻望住我o咀…:smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 10:12 AM 發表 查看引用來源

要了解下你地個過程先可判斷有無機會…:smile_44:
記住識新女…第一個印象最重要:smile_44:
咁點build up一個咩image呢?

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 10:13 AM 發表 查看引用來源

咁點build up一個咩image呢?
其實我覺得…斯文乖仔…雖然都一定有市場…但係呢d夜場…好玩得黎有風度會殺食d…
會多女lum d,當然重有幾招殺手間…

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 10:24 AM 發表 查看引用來源

其實我覺得…斯文乖仔…雖然都一定有市場…但係呢d夜場…好玩得黎有風度會殺食d…
會多女lum d,當然重有幾招殺手間…
咁遲d真係要搵你過我幾招啦

好快又要換一版啦

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 10:29 AM 發表 查看引用來源

咁遲d真係要搵你過我幾招啦
其實我都唔想係版面講咁多溝女野…唔好俾人偷橋…
到時係人都用…就無效果架喇…:smile_39: :smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 10:33 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔想係版面講咁多溝女野…唔好俾人偷橋…
到時係人都用…就無效果架喇…:smile_39: :smile_30:
我明白,所以要私底搵你過我兩招防下身

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 10:34 AM 發表 查看引用來源

我明白,所以要私底搵你過我兩招防下身
不過係大陸…切記唔好話自已如何如何有錢…
用呢招引女我覺得最cheap…
真係有錢唔應該講…
無貨既更加唔好充…
隨時出事架…:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆