上一頁下一頁
發新話題

0214 溫馨光豬情人節有錢佬K團(完滿結束,有相report今晚出)

收藏  |  訂閱
657  8.5k

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-13 02:19 PM 發表

出來選美果班都唔係頂班馬啦...
頂班既...已經比人收起哂啦....好似我之前個老闆,間廠返左一個真係幾好既前台(有樣有身材又夠高),返到第二個月已經比個老闆私有化左啦, 即刻揸架無尾既別克,帶卡地亞手錶啦....

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 14:23 發表 查看引用來源

要見你真係難呢, 大師兄
Sorry 呀....上個禮拜病到....落K 飲京都念慈菴喳 :smile_13:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-13 14:26 發表 查看引用來源

頂班既...已經比人收起哂啦....好似我之前個老闆,間廠返左一個真係幾好既前台(有樣有身材又夠高),返到第二個月已經比個老闆私有化左啦, 即刻揸架無尾既別克,帶卡地亞手錶啦....
呢幾年响CP 揾驚喜都真係無啦 :smile_27:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-13 02:29 PM 發表 查看引用來源

呢幾年响CP 揾驚喜都真係無啦 :smile_27:
我唔要頂班了, average 我都受o架啦

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 02:17 PM 發表

下星期啦, 你有心 join 總有一次 join 到.
下星期有我出席喎, :smile_44:
我盡量安排時間:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 iori98 於 2009/2/13 14:43 發表 查看引用來源我唔要頂班了, average 我都受o架啦
依家要頂班真係要去外省揾啦

全力一推!
想過一次光豬情人節就 join 啦!

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 03:24 PM 發表 查看引用來源
全力一推!
我聴日做光猪比老虎食:smile_30:   

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 02:23 PM 發表 查看引用來源

要見你真係難呢, 大師兄
如果唔係点做大師兄:smile_34:   

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-13 03:24 PM 發表 查看引用來源
全力一推!
唔係取消左咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆