上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

扯果陣又唔係話唔痛既,冇個龜頭咁影響lor...

一定要接觸條褲??但掂個下成個人都震一震,有冇其他方法架,例如搵d水浸下咁...
引用:
原帖由 小比利 於 2009-1-24 11:15 PM 發表 查看引用來源
你割左只係幾日, 扯果陣已經唔痛咁勁? 我而家割完第7日, 扯果陣都仲有少少痛呀...

至於個龜頭方面, 冇辦法嫁喇. 一定要比佢習慣接觸下你條褲...

驚痛就著三角褲啦,包到實一實,佢就動不到,就唔使磨擦到痛啦!
過多陣頭就會甩皮,甩完皮就冇事架啦!

急!! 反左但"劣"返包皮問題!! 唔該!!

=deleted=

回覆 592# 的帖子

係呀我拆左紗布之後就著三 角under先冇乜事..

睇醫生啦,仲等﹗
引用:
原帖由 san0608 於 2009-1-25 12:32 PM 發表 查看引用來源
我今年17歲, 但近兩個月先識得反包皮, (比人點醒..)
平時都係沖涼果陣先會反..

咁尋日沖涼都有反, 但一反就回復唔返原狀!!
咁我以為個龜頭太漲, 諗住過一晚就會鬆返,
點知今朝起身情況依然冇變,
反而龜頭底果 ...

依家迫自己著番褲,過左一晚之後,好似冇當初咁敏感lu....不過仲係要慢動作行動...

依家柯尿仲係不規則咁射,幾時先正常番架....
引用:
原帖由 小比利 於 2009-1-25 01:12 PM 發表 查看引用來源
係呀我拆左紗布之後就著三 角under先冇乜事..

我想問下割完之後大約幾耐先會甩皮

引用:
原帖由 san0608 於 2009-1-25 12:32 PM 發表 查看引用來源
我今年17歲, 但近兩個月先識得反包皮, (比人點醒..)
平時都係沖涼果陣先會反..

咁尋日沖涼都有反, 但一反就回復唔返原狀!!
咁我以為個龜頭太漲, 諗住過一晚就會鬆返,
點知今朝起身情況依然冇變,
反而龜頭底果 ...
你咁既情況,睇急症都係十五分鐘內呀...............

係啦,我都想知...

頭先出去食飯個時,個段路真係好遙遠...
引用:
原帖由 ipkamho2 於 2009-1-25 03:35 PM 發表 查看引用來源
我想問下割完之後大約幾耐先會甩皮

回覆 585# 的帖子

係喎師兄咁你果d縫線係咪由得佢自己甩定係要拆? 因為醫生話佢會自己慢慢溶, 但我割完第十日喇...都仲未溶, 同埋有好多線"叉"左出黎tim呀 :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆