上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

Hello ! 又係我呀 !

Sam哥而家去左剪頭髮,所以我番左屋企,又偷偷地鼠上黎啦。夜d我會去佢屋企果度煮飯仔呀。

今朝,係Office無野做睇左你地d reply ! 多謝晒你地呀 !

Sam哥真係好好人嫁,每次我做錯野,佢個口就罵我,但係跟住就慢慢教番我點做,總之就要教到你識為止,但係我好蠢囉,好多時要Sam哥教好多次先識。個傻佬好多時都係口硬心軟既。

Sam哥好錫我嫁,好似上次佢同個女Net FriendSam哥咁,我睇番d History,原本佢地好地地講緊笑,Sam哥只係叫左佢一句 : 唔好搵四川地震D野黎講 ! 下次唔準 ! 果個人就開始一輪咀罵Sam哥,但係Sam哥一路都無理佢,由得佢罵,直到果個人罵埋我,Sam哥先發嬲。果個人正衰人黎嫁,都唔識尊重人既,佢重話自己係做Miss,教壞人啦佢。

有網友問我同SamMake Love係點感覺。其實我都唔識形容嫁,總之覺得佢好溫柔嫁,同埋我好容易Peak呀。以前同其他男仔,係無呢d感覺嫁,以前果d男仔,淨係識得好快咁插入黎,然後射左就算啦。但係Sam哥好唔同嫁,佢做完之後會抱住我問我舒唔舒服嫁,感覺好Warm嫁。

好啦唔講住啦,傻佬sent MSN比我叫我過去啦。

Bye Bye !

有機會我會再鼠上黎嫁。

傻BB,做乜又上黎玩呀 ! 快D過黎呀,我好肚餓呀 !
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-5-31 18:39 發表
Hello ! 又係我呀 !

Sam哥而家去左剪頭髮,所以我番左屋企,又偷偷地鼠上黎啦。夜d我會去佢屋企果度煮飯仔呀。

今朝,係Office無野做睇左你地d reply呀 ! 多謝晒你地呀 !

Sam哥真係好好人嫁,每次我做錯 ...

sam.......your jessie....quite good can cook

傻BB淨係識煮公仔麵架咋......:smile_38:
佢搞唔掂都係由我煮架咋......:smile_44:
佢要玩煮仔咪比佢玩囉......:smile_30:
引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-5-31 19:42 發表
sam.......your jessie....quite good can cook

哈哈~~~~我本身是有上來睇好多人寫既野~~~~不過見你寫完我就開番個名回應下你~~~~祝你們2個開開心心....真係寫得好好><

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-31 07:52 PM 發表
傻BB淨係識煮公仔麵架咋......:smile_38:
佢搞唔掂都係由我煮架咋......:smile_44:
佢要玩煮仔咪比佢玩囉......:smile_30:

我同你都係一樣,好多時都係我煮,但係 GF 煮肉醬意粉最正:smile_42:

最鍾意D真人真事 夠哂HIGH

最鍾意D真人真事 夠哂HIGH

回覆 594# 的帖子

support u

唔知道今日樓主煮飯仔煮成點呢@@我而家等緊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆