上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  535.0k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 13:09 發表 查看引用來源

冇,好多一家大細一齊。而且搵食地方又喺外國地方,费事有麻煩。
咁都係嘅!咁如果有需要點解決?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 10:29 發表 查看引用來源

呢度啲女仔唔多鐘意中國人,就算我話我喺香港嚟都冇用。
咁咪媾吓香港人囉!而家外邊肯定多咗好多新移民,啱傾嘅實媾到…….

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2024-7-6 13:48 發表 查看引用來源

咁咪媾吓香港人囉!而家外邊肯定多咗好多新移民,啱傾嘅實媾到…….
因為工作關係,唔太方便溝女。😭😭😭

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-6 13:15 發表 查看引用來源
咁都係嘅!咁如果有需要點解決?
我冇乜需求啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 16:18 發表 查看引用來源

我冇乜需求啦🤣🤣🤣
咁快玩到厭嗱?😬

師兄 咁即係Kenny個家姐都有同佢D friend一齊玩,咁Kenny在唔在場?佢都有同佢家姐玩過?好似AV情節果D一家親咁激?
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 11:58 發表 查看引用來源

後來先至知Kenny屋企有啲錢,間性商店佢哋屋企人開,由佢家姐打色,佢家姐都係玩家,同鯨魚交過手,好清楚鯨魚能力,所以佢家姐好了解Athena想要乜嘢。PS - 間嘢仲喺度,不過應該易咗手。下次你有行開嗰頭,即管留意吓。 ...

引用:
原帖由 fafawong011 於 2024-7-6 17:29 發表 查看引用來源
師兄 咁即係Kenny個家姐都有同佢D friend一齊玩,咁Kenny在唔在場?佢都有同佢家姐玩過?好似AV情節果D一家親咁激?

個個家姐我知少少,可能下一個update寫,不過冇乜特別。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-6 17:10 發表 查看引用來源
咁快玩到厭嗱?😬
無錢。。。咪無欲無求囉。😭😭😭

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 18:30 發表 查看引用來源

無錢。。。咪無欲無求囉。😭😭😭
咁謙呀!😂

Athena:有冇攪錯呀?有又話去銀行?點知走去買呢啲變態嘢?
我:有幾變態?又係妳今朝話今晚同聽日妳聽晒我話,做我「私家雞」,滿足我獸性?
佢:唔制呀!我都未試過玩過呢啲嘢。
我:未玩過先至要試吓嘛。
佢:Errr。。。咁變態!
我(扮嬲嬲):變態得過你同Kenny同Steven玩噴水?
Athena無可奈何唯有乖乖地聽聽話話收埋個震蛋入手袋。
我:妳OK之後call我,一陣地鐵站等。
Athena:知啦,死變態佬!
其實佢仲未知道仲有條非常變態嘅假9喺我公事包入面,今晚準備「深入探索」佢下面。
今晚Athena唔成為「女鯨魚」我誓不罷休!
接近6:00,
終於接到Athena電話,馬上用9秒9速道衝落地鐵站。嘩,放工人山人海,尤其星期五晚。喺入閘前嗰7-11見到佢。咦?點解。。。都係今日套衫?件T Shirt緊身低V,當然佢已經除咗個bra。但我以為佢會似一向作風換條短裙,點知都係著住條深藍色老牛。
奇怪。
我:咦?今日咁乖唔玩性感?
Athena:已經除咗bra啦,突晒點啦。
我:突點妳一早已經唔當一件事。點解冇換裙?
佢:隨時有嘢跌出嚟,點著?
我:乜嘢會跌出。。。呵!明白。放咗入去啦?
佢:入咗啦。
我:妳頭先5點3已經走咗,平時好快手,今日又冇換衫,做乜攪作到宜家至得?
佢:喂?你以為我隨時都係濕住?都要有水至入到格。
我:咁即係?
佢:即係我要攪到濕先至入到,要時間㗎。如果唔係乾噌噌點放入去?
恍然大悟!原來如此!
不過見得多Athena超性感甚至暴露嘅打扮,佢今日咁「斯文保守」同我去街,又幾特別。而且,好明顯佢嘅乳頭已經好硬,因為凸晒出嚟。
佢:今日去邊?
我:同屋企人講咗今晚同同事食飯唱K飲嘢,可能好夜至返。所以我想去遠啲。
佢:咁去邊度?
我:不如去。。。旺角?
佢:旺角有乜嘢好食?
我:去到周圍搵吓。喂,個搖控呢?
Athena周圍望一望,然後喺牛仔褲頭抽咗個長方形控制器出嚟,嗰控制器下面有條線直入褲𥚃面。你哋可能未必知,嗰個年代未有藍芽,乜嘢都要用線控制。
我一手就攞咗個控制器,突然Athena好細聲又好姣叫咗一下。。。
佢:喂!細力啲得唔得?條線好短,你輕輕扯吓我已經有感覺啦。
正!我心諗今次仲唔到我玩大佢!🤣🤣🤣
跟住Athena就蹺住我右手手臂,然後再斜孭住個手袋擋喺牛仔褲前,仲要一手拎住個膠袋。行路又唔敢太快太大步,要慢慢行,仲要驚俾人見到褲頭條粉紅色條線(個震蛋喺粉紅色),要左遮右避,周身妞嚟妞去去就位。但要就得到條線唔俾人見到,佢就要押住個膠袋遞高隻手扯緊身前個袋,非常狼狽。我唯有展示我紳士風度,幫佢攞住個膠袋,佢至有隻「吉」手扯實個手袋。。。但一樣死!本來已經突晒點,咁樣一扯,成件T Shirt向從拉,成對波現形!我見佢咁慘,開心死!仲唔開始我「報仇」大計?等你同打樁機同鯨魚玩噴水開得咁開心呀拿?我就係要玩。。。「周街行欲求不滿」,然後「大假9狂插小Athena」!即係要Athena喺條街度high到爆但唔俾佢有高潮!然後開房玩條大假9到佢噴水!
落到月台我就開著個控制器開關掣。。。
Athena:喂!太。。。太勁!較返細。。。啲!
嘩!堅!連把聲都震震地!但問題係條線太短,我又唔可以遞高個控制器睇吓邊度較速度,如果夾硬遞高去睇,非常有可能將個震蛋由Athena小妹妹𥚃面直接扯出嚟!
我:好似冇得較。
Athena:有㗎。
我:咁妳頭先又較到最強?
佢:咁。。。我。。。想。。。快。。。啲。。。濕。。。放。。。入。。。去。。。
講嘢咁吞吞吐吐嘅?
我:妳咁快要嚟啦?啱啱至開咗幾分鐘咋喎
佢:佢。。。震得。。。快。。。
我心諗冇理由,平時我舐Athena粒豆豆都冇咁快。。。
我:到未?
Athena耷低頭細細聲講:應該。。。就快。
跟住佢成個人挨落嚟我手臂度,對彈手波 頂住我大半身。。。咪講笑,我都要用公事包同個膠袋遮住前面廢事出醜!
「例車即將到站。。。」
一陣大風吹埋嚟,去老尖地鐵已全速到站,Athena個西入面個震蛋用最高速度同震動力,不停刺激佢個G點,我條周就機乎扯到爆拉錬彈 出。
Athena:噢。。。呀。。。嚟啦!
我馬上一嘢off咗個震蛋!
Athena馬上抬高頭好嬲咁𥇣住我!
佢:做乜停呀?我已經到緊。
我:咁多人面前妳敢高潮?
佢:我又唔會失禁噴水,最多咪震幾下,咁多人都唔會有人見到啦!
我:哦!明白。咁再嚟過囉。
我又係馬上開機。Athena又開始頭耷耷。。。高潮又喺度醖釀中。。。嗰日架車開得好快,我哋同好多人幾乎身貼身企喺車箱同車箱中間,企都企唔穩。就到尖沙咀時,突然Athena挨得我好埋。。。直 頭黐住我咁滯。佢又係一面無助望實我。我知道佢好快就會。。。
我當然唔會俾佢嚟!馬上又off!
Athena:唔制呀!你特登嘅!
我:妳話任我玩加麻!哈哈。。。
講完我又開返 。Athena塊面即係又出現迷網表情。。。即係表示佢又再次興奮動情。
由金鐘去旺角,四個站十零分鐘,我總共又開又閂個控制器四次!真係估唔到Athena嗰G點咁敏感!
我:咩妳咁易到高潮㗎?
Athena:你唔係女人你唔會明。
因為落車人多,我閂咗個震蛋暫時放過Athena。
唔知仲有冇人記得朗豪坊未起前,條亞皆老街喺點嘅樣?我到今日都仲係記憶猶新!一橦橦舊唐樓,地面有好多茶餐廳、五金舖,好多小型上樓夜總會、水果檔、士多、大家樂。。。仲有好多馬扶同雞同麻甩佬行嚟行去。。。
Athena:做咩嚟呢啲地方?
我:好玩又刺激囉!
跟住我又係開返個震蛋。
Athena:你。。。呀。。。你要我喺。。。條街度震震?
我:唔止震震,我要妳嗌埋出嚟!
佢:黐線。。。呀。。。
嗰一吓Athena唔止忍唔住細細聲嗌咗出嚟,佢仲好用力揸實我手臂!呢個係佢已經就嚟頂唔住劇烈高潮來臨前嘅訊號,當時我哋就企喺宜家朗豪坊戲院斜對面,向住信和中心嗰個方向。當時6:30左右,時候尚早。我未見過Athena G Spot高潮。我都係96、97年時至知原來女人有G Spot高潮呢回事。我好想好似打樁機同佢啲朋友咁,去凌虐Athena,我知道越糟質得佢越多越激,佢嘅高潮就會越利害(可能受到佢以前喺東京嘅經歷所影響),我嗰晚好想親自折磨Athena到佢忍唔住,我要親眼睇到佢嘅高潮可以去到有幾盡!
係,嗰一刻嗰一晚我好賤格,居然咁樣對待自己嘅愛人。但同一時間,我知道佢受得起。
Athena雙腳開始微震。。。
佢:我好。。。好快就到。。。但。。。呢度。。。街。。。點算。。。呀?
我:妳想唔想嚟?
佢:想。。。好。。。好想!
我:但喺街喎?人來人往喎?
Athena當時直頭成個人挨住我,我放低個工事包同個膠袋,然後扶住佢。
佢:我。。。唔知。。。知。。。唔。。。呀。。。
口齒不清啦!
我馬上。。。㩒停!
Athena突然跪喺地上!我即係扶返佢起身。
我:妳嚟咗?
佢喘晒氣:冇呀,衰人!我。。。瀨咗少少尿喺條T Back度呀!
然後佢好大力咁打咗我手臂一拳!但佢嘅表情一啲都唔似嬲,反而面色好紅粉菲菲,好嬌俏,好姣!
我:妳宜家好靚!
佢:我好熱呀,忍得好辛苦呀,衰人!
我:仲玩唔玩落去。。。?
Athena停咗幾秒。。。然後突然我見到一個好堅定嘅表情出現喺佢面上。。。
Athena:你真心真係唔介意我出去同其他男人玩?我可能玩足十幾年,你可能日日戴綠帽。
我:為咗你,我戴一世綠帽都心甘情願!
佢:好!今晚同聽日你話事,你要我點就點!我係你私家雞,仲係你「性玩具」!你鐘意點玩我就點玩我 !
我:唔反抗唔say no?
佢:唔會!
我:如果我求其揾個馬伕或者古惑仔強姦妳呢?
佢:尤佢強,我又唔係未試過俾人強姦過 !
性情中人,淫娃烈女呀!

PS - 今日呢個update寫得有啲。。。困難。想表達嘅嘢太多。但冇計。因為當晚心情的確興奮又矛盾又複雜。
抱歉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆