上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  56.5k

引用:
原帖由 pronto 於 2011-8-25 01:30 PM 發表

你買比上面啲女?佢地識條春咩…以為你喺女人街執比佢架咋!

又 5 係喎!當然好多都 5 識乜 Q 牌子,但有部份真係好多高檔牌子都好熟!當然 AAA級的 A 貨佢地未必識分!但逃不出我的法眼!:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-25 13:48 發表 查看引用來源

又 5 係喎!當然好多都 5 識乜 Q 牌子,但有部份真係好多高檔牌子都好熟!當然 AAA級的 A 貨佢地未必識分!但逃不出我的法眼!:smile_o01::smile_o01:
果隻賣袋既   林布堅尼 :smile_o05:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-8-25 01:54 PM 發表

5 明,安仔!:smile_41::smile_41:

姨媽巾~避孕套~春藥全部我都買過~矛咩大不了啫:smile_04: :smile_46:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-8-25 01:54 PM 發表 查看引用來源

安仔~金價係咁跌~救命呀:smile_38: :')

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-8-25 02:22 PM 發表
姨媽巾~避孕套~春藥全部我都買過~矛咩大不了啫:smile_04: :smile_46:
呢樣野,又真係因人而異啊!

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-8-25 01:19 PM 發表 查看引用來源

唔塞演酒:smile_o05:
幸福傷風 溝 可樂 work 5 work ?:smile_o06:
唔係演架

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-8-25 02:22 PM 發表 查看引用來源
外貿 / 內銷 / 批發
[copy]

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-8-25 02:24 PM 發表 查看引用來源

咪買麵粉:smile_45: :smile_45: 31.14126%回報

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-8-25 14:24 發表 查看引用來源

跌咪好:smile_o05:

溝多d貨 :smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆