上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  54.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 03:13 PM 發表 查看引用來源

只是向左走,向右走而已:smile_30: :smile_30: :smile_30:
向西走

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 03:10 PM 發表 查看引用來源

如果有溝通我估你早早沉左落去啦. :smile_40:
都有可能,不過我成日諗沉左就要放棄個森林,所以到依家都未沉囉:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 02:59 PM 發表 查看引用來源
V仔.......開心嗎? 他是我們的樣板男:smile_o12:
好開心呀, 我得到肯定了 :smile_o01:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 03:03 PM 發表

高總...... 聽講你成日去吃喝玩樂喎. :smile_40:
我陪客去......都無叫女........:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-19 03:26 PM 發表 查看引用來源

向西走
向海南走:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-19 03:28 PM 發表

好開心呀, 我得到肯定了 :smile_o01:
咁......我..........呢????:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 03:06 PM 發表 查看引用來源

吾係啩,咁現在呢個點呀
唔會喇而家, 我沉唔起, 就算好似y兄那個貢安妹我都玩唔起 :smile_o03:

大家覺得和祖國女孩子拍拖,最後系唔系都會一場空呢。
年齡一般都差十几二十年,會唔會真系搵離煩呀。

几個月前,我一個好朋友同佢結左婚十一二年嘅太太離婚。
琴晚聽到我舅父又同佢太太離婚。
兩件事相同之處都系:
1/男的都五十歲多點點
2/女的都三十歲多點點
3/女的都住香港有十年多
4/都有個十多歲的兒女
5/男的以前付出很多,
      但依家老了又冇咩錢
6/女的依家有養活自己的能力
7/都是女的提出離婚

唉!!真叫人唏嘘

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 03:09 PM 發表 查看引用來源

我同bb激戰了一年,都冇咩語言溝通喎,咁...:smile_27:
身體乳言 :smile_o12:

大家覺得和祖國女孩子拍拖,最後系唔系都會一場空呢。
年齡一般都差十几二十年,會唔會真系搵離煩呀。

几個月前,我一個好朋友同佢結左婚十一二年嘅太太離婚。
琴晚聽到我舅父又同佢太太離婚。
兩件事相同之處都系:
1/男的都五十歲多點點
2/女的都三十歲多點點
3/女的都住香港有十年多
4/都有個十多歲的兒女
5/男的以前付出很多,
      但依家老了又冇咩錢
6/女的依家有養活自己的能力
7/都是女的提出離婚

唉!!真叫人唏嘘

上一頁下一頁
發新話題