上一頁下一頁
發新話題

幾經波折的第一次見面~ 就第一次內射進後門~

收藏  |  訂閱
110  22.2k

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 12:07 PM 發表

年齡係女人既秘密 :smile_44:
umum..我都知年齡係成熟女人既秘密 :smile_43:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 30-4-2009 12:14 PM 發表 查看引用來源

umum..我都知年齡係成熟女人既秘密 :smile_43:
係呀~ 我熟晒架喇

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 12:46 PM 發表

係呀~ 我熟晒架喇  
oo熟透ge女人更吸引...因為佢地知道男士ge心癮

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 12:46 PM 發表 查看引用來源

係呀~ 我熟晒架喇
熟晒理應多水多汁又甜, 質地軟滑有口感....如果你係蜜桃既話

或者香醇厚身, 細緻, 有層次, 不同香氣...etc 如果你係葡萄酒

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 30-4-2009 12:49 PM 發表 查看引用來源

oo熟透ge女人更吸引...因為佢地知道男士ge心癮
咁引到你未o者~

一個字.....飽:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 g4gourmet 於 30-4-2009 12:50 PM 發表 查看引用來源

熟晒理應多水多汁又甜, 質地軟滑有口感....如果你係蜜桃既話

或者香醇厚身, 細緻, 有層次, 不同香氣...etc 如果你係葡萄酒
哇~ 講得真好~
咁我係咩呢? :smile_13:

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 12:53 PM 發表

咁引到你未o者~
:smile_30:我心智未成熟je..未有心癮je..  如果唔係..一早栽係你手上:smile_40:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 30-4-2009 12:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:我心智未成熟je..未有心癮je..  如果唔係..一早栽係你手上:smile_40:
咁都好 d ~ :smile_40:

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-30 12:59 PM 發表

咁都好 d ~ :smile_40:
食飯lu...see u 知更姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆