上一頁下一頁
發新話題

精液不小心入了眼,用清水洗夠乾淨嗎?(直到衣家都冇咩事..可能已經洗乾淨了))

收藏  |  訂閱
75  9.1k

引用:
原帖由 shadowso 於 2009-4-6 09:30 PM 發表 查看引用來源
下次叫條仔唔好射妳隻眼....射 妳個口好冇....
先生,我好認真問問題架, 唔該你要答o既話態度好d丫!
我係問''清水洗我夠唔夠乾淨'',你答d野9唔搭8, 我衣家唔係問''下次射眼or射口好?''喎!!!

引用:
原帖由 460136123 於 2009-4-7 12:31 PM 發表 查看引用來源
玩完顏射?? 定係打飛機打到太high 射左落眼*(自我顏射)*  精係唔會生蟲 精蟲店一店佢 就死!!
總之d精入左眼, 咩途徑入眼冇分別吧!!

你點肯定唔會生蟲?

引用:
原帖由 supercheese 於 2009-4-7 11:12 PM 發表 查看引用來源
main point:呢個係膠貼:smile_42:
除非果條友係神射快槍手:smile_30:
hk discuss真係多得你呢d咁o既人唔少喇,我正經問問題, 你就想搞亂lor!

原來d精入眼,用水洗唔洗得乾淨係膠問題呀?
咁邊d問題先至唔膠呀?
你o個句''除非果條友係神射快槍手:smile_30:'' 唔算膠呀?

引用:
原帖由 sunday28 於 2009-4-8 07:03 PM 發表 查看引用來源
細路,你幾歲呀?:smile_30:
你呢d人真係不可理喻:smile_39:

引用:
原帖由 00ak007 於 2009-4-8 11:05 PM 發表 查看引用來源
精液會生虫,甘女仔味冇BB
我真係試過留d精一段時間,之後見到好多蟲響側邊架!

引用:
原帖由 *@@* 於 2009-4-10 02:07 發表 查看引用來源

我真係試過留d精一段時間,之後見到好多蟲響側邊架!
樓主我懷疑你有d思覺失調,所以產生幻覺,快d去睇吓精神科醫生.

擺明係 "眼射"

引用:
原帖由 wkon99 於 2009-4-10 11:57 AM 發表 查看引用來源
                                                                                 樓主我懷疑你有d思覺失調,所以產生幻覺,快d去睇吓精神科醫生.
有蟲都唔出奇喎.......如果佢條仔有性病..d精可能會有寄生蟲喎

引用:
原帖由 *@@* 於 2009-4-10 01:58 AM 發表 查看引用來源

先生,我好認真問問題架, 唔該你要答o既話態度好d丫!
我係問''清水洗我夠唔夠乾淨'',你答d野9唔搭8, 我衣家唔係問''下次射眼or射口好?''喎!!!
咁妳而家隻眼見唔見到精蟲呀?

引用:
原帖由 wkon99 於 2009-4-10 11:57 AM 發表 查看引用來源                                                                                 樓主我懷疑你有d思覺失調,所以產生幻覺,快d去睇吓精神科醫生.
你唔信可以試下, 唔該唔好無端端去亂話人, 自己未見過唔代表冇架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆