上一頁下一頁
發新話題

老公說我是小淫婦...><

收藏  |  訂閱
75  20.9k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-31 05:22 PM 發表 查看引用來源
妳咁有心機打咁多字......支持妳(滿分)
我怕打咁多字,會無人耐心睇
thx^^~

引用:
原帖由 我係邪流丸 於 2009-3-31 05:24 PM 發表 查看引用來源
又真係幾淫喎:smile_47:
不過還好只對著自己老公淫0.0
正確d黎講,只係對住佢  我先至會咁想要..
可能佢係我最鐘意既人  有愛先有性

引用:
原帖由 BBig 於 2009-3-31 05:30 PM 發表 查看引用來源
嘩, 你19就咁淫...你老公又咁勁, 佢又幾大呀?
佢20歲...
大我幾個月..
唔好笑我19歲就咁><  呢d野全部都係佢教我> <

引用:
原帖由 小鈦炮 於 2009-3-31 08:54 PM 發表 查看引用來源
樓主如果有 d 新分享,再 post 上黎俾大家睇下喇
好的0.0
謝謝支持:smile_13:

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-1 12:52 AM 發表 查看引用來源

佢20歲...
大我幾個月..
唔好笑我19歲就咁><  呢d野全部都係佢教我>  
又教得幾成功喎

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-1 12:53 AM 發表 查看引用來源
又教得幾成功喎
都用左幾耐時間 我先至可以做到完全主動..而家都未算做好放...始終我覺得我好舒服果樣會好樣衰..怕俾佢見到><
開頭我係超級怕羞...\話哂好多第一次都俾左佢
除左鍚鍚,拖手外  所有第一次都係俾左佢- 3 -

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-4-1 01:10 AM 發表 查看引用來源

都用左幾耐時間 我先至可以做到完全主動..而家都未算做好放...始終我覺得我好舒服果樣會好樣衰..怕俾佢見到><
開頭我係超級怕羞...\話哂好多第一次都俾左佢
除左鍚鍚,拖手外  所有第一次都係俾左佢- 3 -
真幸福:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 OwO丸丸 於 2009-3-28 02:08 AM 發表 查看引用來源
老公其實是我男朋友,不過很多情侶都喜歡用老公老婆稱呼大家,比較甜蜜
(文筆可能無其他大大咁激同埋大膽,第一次發post呢d... 見諒喔)

我同我老公一齊左2年了,第一次亦都係俾左佢,所有性知識/技巧都係佢教我
原本 ...
淫得有道理.......

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

各人喜好啫, 但要小心上癮喎...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆