上一頁下一頁
發新話題

正骨好地方

收藏  |  訂閱
97  6.6k

以後唔去這間正骨場,ching比太多小費,

引用:
原帖由 TTYYUU 於 2009-2-10 05:28 AM 發表 查看引用來源
皇岡水都在知本大廈地方很大又舒適
中式$118RMB
泰式$158RMB
今天上去個正骨手技好雖然力度欠小小但按穴位超準按後全身勁爽
技師又有禮-服務態度–流(NO-595)
按完後我全身舒服晒,她還問我有那裡很累嗎?我同講之 ...
哩間我老細有vip呀
折完仲平過walk-in價添:smile_40:
不過tips比少d都黑9哂面,你去9埋我份喇:smile_45:

引用:
原帖由 TTYYUU 於 2009-2-10 05:28 AM 發表 查看引用來源
皇岡水都在知本大廈地方很大又舒適
中式$118RMB
泰式$158RMB
今天上去個正骨手技好雖然力度欠小小但按穴位超準按後全身勁爽
技師又有禮-服務態度–流(NO-595)
按完後我全身舒服晒,她還問我有那裡很累嗎?我同講之 ...
本來有去...........

睇完你個post..

我以後都唔去呢個場

費樹俾人話我小費奀

引用:
原帖由 TTYYUU 於 2009-2-10 05:00 PM 發表 查看引用來源
各位C兄但係我按三個鐘比$100,也不算豪吧佢真係按到我好舒服
炒x高晒d消費,咪就係你呢d人囉

引用:
原帖由 TTYYUU 於 2009-2-10 01:54 PM 發表 查看引用來源
各位c hing我真係新手第一次寫咋請見諒好廣告啊我會改進
我之前在水都未試過簽咁多小費最多$50
前幾次也按得可巳,有一次還很差我只簽了$30連NO也忘記了,但這次真係很舒服
在東方棕泉AND太平洋就真的常常簽$100,真 ...
嘩,你仲去過甘x多個場架,睇怕我都要停止正骨幾個月先

又出廣告.....

唔該各位師兄提供真正正骨場

我不去正骨           

广告:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 haljordon 於 2009-2-10 05:58 AM 發表 查看引用來源

行到咁.............水都生意好差呀, :smile_27: :smile_27: :smile_27:
更差啦....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆