上一頁下一頁
發新話題

新手跟人上去玩要小心

收藏  |  訂閱
133  10.4k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-23 14:43 發表 查看引用來源

師兄,咁又唔好話人蠢 大家出黎玩都係求開心,點估到仲有d咁能賤香港人
佢有無報公安?

3吾識7都係單獨行事好啲:smile_45:

帶咁多貴野上身,成為目標有咩奇吖~~~!!!

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-23 03:39 PM 發表
帶咁多貴野上身,成為目標有咩奇吖~~~!!!
吾知點解d師兄勸極都要帶甘多碼頭喺身:smile_39:

報都無用啦. 唔通同個公安講 . 我上黎叫雞咩.
再者點知條賤友有無同果頭 d 公安有關係架.
其實最好就係 post 條賤友張相上黎 . 等大家知再分哂比全港論壇. 睇下佢點再搵食.

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-12-23 03:44 PM 發表
其實最好就係 post 條賤友張相上黎 . 等大家知再分哂比全港論壇. 睇下佢點再搵食.
好提議噃:smile_34:

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-12-23 03:44 PM 發表 查看引用來源
搞到我一定搞張相出黎

引用:
原帖由 joeken0000 於 2008-12-23 02:02 AM 發表 查看引用來源
佢又會甘Q蠢比人呃 :')  (咩電話要8000)
衛星電話呀:smile_30:

咁當然可以有 d 餘慶節目 . ..............
見佢係街頭打到佢落街尾. 再街尾打返去街頭......................
再唔係玩貼街招.....................
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-12-23 03:57 PM 發表 查看引用來源
咁當然可以有 d 餘慶節目 . ..............
見佢係街頭打到佢落街尾. 再街尾打返去街頭......................
再唔係玩貼街招.....................
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:  ...
:smile_38: :smile_38:
好提議
唔打头費事第二時各大小論壇
唔識得佢個豬头炳:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆