上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【74】

收藏  |  訂閱
737  6.3k

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-9 02:45 PM 發表 查看引用來源

2345先放工:smile_34:
咁返工果陣~唔好諗咁多野啦~~~
諗得多未必好~~~ :smile_44:

引用:
原帖由 talktall 於 9/11/2008 14:42 發表 查看引用來源
個人大左:smile_43:
又唔駛雞咁腳...........事實係
我應架喎,:smile_34:

而前真係11點劈到6點打烊再去食埋早餐番屋企都仲得
而家唔得囉............果晚3點幾都已經爭d係的士到瞓著覺

仲要係車程只有10分鐘

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-9 02:43 PM 發表

不過佢永遠都活在妳腦海中.............一直都係妳身邊架
我覚得系
上次返香港
得自己一個系屋度整野
当然只白色既都系間屋度
我造造下野台下面有狗仔要我抱既0烏0烏声
我以為系我個只白色
0米烏低身抱去LOR
烏低左個身台下面セ都無
見到只白色既系張床度訓左
所以我知去仲系我身辺
:')

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-9 02:45 PM 發表 查看引用來源
有好多心事呀
我都有好多心事~~~~ :smile_40:
我心裡心裡有好多個MIC~~~~ :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2008-11-9 02:35 PM 發表 查看引用來源
セ突然0牙
系李睇我0吾到姐:smile_45: :smile_45: :smile_45:
點會睇唔到你

引用:
原帖由 等愛 於 2008-11-9 02:46 PM 發表 查看引用來源

孖T 183 點解AR??
妳講比我知妳簽名檔相簿個名先....之前多手禁左,依加睇吾返:smile_13::smile_30::smile_43:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-9 02:48 PM 發表 查看引用來源

又唔駛雞咁腳...........事實係
我應架喎,:smile_34:

而前真係11點劈到6點打烊再去食埋早餐番屋企都仲得
而家唔得囉............果晚3點幾都已經爭d係的士到瞓著覺

仲要係車程只有10分鐘
11點劈到6點~ 勁野~~~ :smile_14: 我真係唔得~

引用:
原帖由 kanameJP 於 9/11/2008 14:45 發表 查看引用來源

耐無郁D 筋骨
大戦一場会週身骨痛架
係架...........不過我諗同做運動應該冇咩關係卦
因為我都有keep住每個week去book場打波既

反而我諗可能係我唔受得啤酒
又可能最近骨火重,而加埋自己捱唔得夜卦.......:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2008-11-9 02:43 PM 發表

你諗清楚先好打呢3句o野
我諗成件事唔會好似你講到咁
算Lar
我0吾系当事人
我当然0吾知セ野事
系李自己講有希望既1個人
既然只系希望、我当然古系未開始Lar

0吾系既話
身為朋友、只可以講
早D企返起身Lor

引用:
原帖由 等愛 於 2008-11-9 14:48 發表 查看引用來源
咁返工果陣~唔好諗咁多野啦~~~
諗得多未必好~~~ :smile_44:
今晚應該都好忙:smile_34: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆