上一頁下一頁
發新話題

cp 富豪今日係生果日報好大廣告

收藏  |  訂閱
85  7.9k

引用:
原帖由 卡卡西 於 2008-10-30 13:46 發表 查看引用來源

多謝師兄的報告,好像幾正,有無Ching可以PM富豪的電話同地址給我??謝謝!!!
收 pm 啦師兄

引用:
原帖由 iori98 於 2008-10-30 12:07 發表 查看引用來源
1:1 good 呀!
我眼見 7:00pm 前到 k 場係會搵到好嘢的!
阿師兄係金美人??

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-29 10:03 PM 發表 查看引用來源
乜無生意到要賣廣告!   
打廣告唔一定冇生意 , 做 IMAGE 要 KEEP 出廣告
以小弟所知, 逢星期五六 , K 例爆房
冇訂房多數冇房

引用:
原帖由 卡卡西 於 2008-10-30 01:46 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄的報告,好像幾正,有無Ching可以PM富豪的電話同地址給我??謝謝!!!
桑拿定K?

引用:
原帖由 khm07a 於 2008-10-29 09:58 PM 發表 查看引用來源
我貪得意打電話香港no, 確認佢地娱樂開心,一個月港紙一對一,當人仔用
我中意 sn , 178 房, 3,4,5 百, 仲有車接你, 即85%
富豪無去過, 唔知好唔好
唔知 尾x 灯有無減, 勢
cp 我三次尾灯, 女青春 ...
夜總會同SN係唔同老細架大哥:smile_27: ,E+ 出既廣告同酒店本身包括SN,沐足係完全無關係架!!重有係D肉金冇一對一架:smile_38:

引用:
原帖由 cd200802 於 2008-10-30 16:05 發表 查看引用來源

打廣告唔一定冇生意 , 做 IMAGE 要 KEEP 出廣告
以小弟所知, 逢星期五六 , K 例爆房
冇訂房多數冇房
師兄算啦....CP兄弟們各有主場

好多過份忠於主場係會出來踩人

都見怪不怪....

引用:
原帖由 kentlee369 於 2008-10-30 16:13 發表 查看引用來源

桑拿定K?
我 pm 咗俾佢啦師兄

引用:
原帖由 kentlee369 於 2008-10-30 04:13 PM 發表 查看引用來源

桑拿定K?
WHEN WILL YOU GOING UP TO CP ???

I MISS THE MISS IN SN !! 2Q

回覆 1# 的帖子

一個月港紙一對一.....變相打八八折喎:smile_04:

引用:
原帖由 cd200802 於 2008-10-30 04:37 PM 發表 查看引用來源

WHEN WILL YOU GOING UP TO CP ???

I MISS THE MISS IN SN !! 2Q
星期六去    :smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆