上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
304  67.4k

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-11 00:51 發表 查看引用來源
應該唔夠一個月
應該係知道自己要結婚
就同我玩一次

應該係!點解咁難忘?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 00:26 發表 查看引用來源

講返人妻怨婦idy先
同佢交換咗電話之後,嗰幾個禮拜都有同佢飲嘢,佢次次都著得好性感差唔多每一次都露出半球
傾計之中原來佢係星加坡妹(佢都幾鬼妹性格)即係比較豪放嗰隻,佢啱啱兩年幾前同佢老公結咗婚,佢老公年紀大佢 ...
寫得好詳細!好想知師兄點同佢第一次偷食!😬

因為嗰時我鍾意佢囉
奈何大家都已經拍拖
唔會拆散到嗰隻
同埋真係無諗過可以扑到佢
佢唔係天仙美女又唔係勁靚身材

其實言談之間大家心中都有大家

中間有兩年斷咗聯絡
跟住突然佢生日我打電話俾佢約佢出黎食飯
跟住佢話會離開香港
咁嗰年零都有出黎食飯嘅

依家我哋兩個已經係唔同時區生活
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 00:53 發表 查看引用來源
應該係!點解咁難忘?

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-11 02:19 發表 查看引用來源
因為嗰時我鍾意佢囉
奈何大家都已經拍拖
唔會拆散到嗰隻
同埋真係無諗過可以扑到佢
佢唔係天仙美女又唔係勁靚身材

其實言談之間大家心中都有大家

中間有兩年斷咗聯絡
跟住突然佢生日我打電話俾佢約佢出黎食飯
跟住 ...
咁可惜呀!咁試過就算啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-11 00:58 發表 查看引用來源
寫得好詳細!好想知師兄點同佢第一次偷食!😬
因為佢老公啲變態要求,除咗令到佢好唔開心,佢都好似有啲混亂咗,甚至有啲下意識想暴露被男人睇甚至比男人摸,呢個亦都係令到佢最終出軌嘅一個原因
其實之後仲有一啲嘢,所以佢覺得佢老公係變態

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 08:54 發表 查看引用來源

因為佢老公啲變態要求,除咗令到佢好唔開心,佢都好似有啲混亂咗,甚至有啲下意識想暴露被男人睇甚至比男人摸,呢個亦都係令到佢最終出軌嘅一個原因
其實之後仲有一啲嘢,所以佢覺得佢老公係變態 ...
咁咪益左你囉!😉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 08:54 發表 查看引用來源

其實之後仲有一啲嘢,所以佢覺得佢老公係變態 ...
某個時期我老婆都會主動話返俾我聽佢喺出邊俾人非禮經過俾我聽

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-11 09:15 發表 查看引用來源

某個時期我老婆都會主動話返俾我聽佢喺出邊俾人非禮經過俾我聽
我老婆都有講畀我聽,不過idy係佢老公刻意安排並非佢自願

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 10:55 發表 查看引用來源

咁之後係咪反而自己鐘意咁做?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-11 10:55 發表 查看引用來源

其實係正常情況下就算初頭唔自願,喺你所講嗰個情況下,潛移默化之後都會變成自願

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆