上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1583, #1599, #1604)

收藏  |  訂閱
1.6k  495.2k

寫得好,繼續加油👍🏼

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-19 13:56 發表 查看引用來源
嗰晚打飛機我就唔講啦。相信亦唔會有人有興趣想知我打飛機嘅詳情。可能有人問點解唔叫雞或者去蒲去溝女去解決需要?理由好簡單。第一,我從來唔叫雞。唔係歧視,只係個人心理問題。第二亦係最主要原因:因為我係真心鐘意Athe ...
呢個前前度和女主角反差效果咁大,難怪師兄咁渴求…Anyway 寫得好好👍🏻期待你下一編

師兄好好睇,快啲繼續

師兄!快啲繼續寫。期待

師兄都好好耐性。忍到咁耐

感謝師兄嘅分享👍🏻

我同Athena喺98年8月中正式開始拍拖,當時Athena就嚟31歲。我當時只有25歲。正正係老人家口中所謂嘅「六沖、七沖」。呢個仍係我哋最後未能收成正果嘅其中一個原因。
佢來自一個好保守嘅潮州人家庭,佢仲有一個細佢2年嘅細佬J。條友正一麻煩友,仲非常鹹濕!2000年時我同Athena有一段時間嘅經歷同佢細佬J好有關。我識Athena時佢哋一家住喺北角新光戲院斜對面嘅新都城。一楝比尖沙咀香檳大厦仲要大幾倍嘅綜合用途建築物。幾十年樓,又大又雜(1,037個單位),又有酒樓、百貨公司、超級市場、AEON、奇趣天地、大型連鎖電器舖、Bossini、G2000。。。後尾仲有埋雞竇!龍蛇混雜,又冇保安,自由出入,乜人都有!1999年時Athena喺屋企附近就又有過一段經歴。跟著嘅日子我會慢慢寫。。。如果你哋到時未睇厭,我又唔爛尾的話。。。😆😆😆
入番正題,八月中有個星期日朝早8點幾,我部call機同手提電話Motorola StarTAC (俗稱「摺龜」)突然響起,一聽原來係Athena call我!佢問我得唔得閒一齊返公司。吓?星期日做乜9晨早流流返公司?其實當時公司(我哋公司喺97金融風暴開始時第一間日本証券行出現問題,但又奇蹟地捱到)準備要賣盤俾一間台灣証券行,日本老細嗰日下午要飛去高雄,但又唔記得帶一啲重要文件,又唔知啲文件放喺邊度。其他日本同香港同事都唔知,於是乎唯有搵Athena返公司去攞,因為呢啲文件一向由佢跟開。老實講,星期六晚同Athena食完飯返到屋企,可能嗰日天口特別㷫,佢又著得特別暴露(寬身短小背心露肚臍,仲要無戴bra再加一條低腰牛仔褲露粉紅色lace T Back帶,點頂?),我嗰晩3小時𡷫打咗2次飛機,好攰。所以其實我想瞓覺。。。
Athena:我喺公司等你。。。你嚟就一定有驚喜,唔嚟以後唔晒見。
我:😱馬上到!
大家唔駛大驚小怪,秘書有公司鎖匙有乜出奇?但我其實有啲擔心,因為星期六下晝到星期日晚要上樓去海富中心辦公室,係要喺電梯大堂登記名同埋身份證。我又驚老細突然返嚟見到我。。。
不過Athena話有驚喜,我即刻又用條件賓周諗嘢。。。死就死啦!
嗰日去到金鐘,登記上樓,9:30左右已到公司大門(落地透明玻璃門)。我打電話俾Athena,佢話佢宜家出嚟開門俾我,叫我唔好行去。
等咗10分鐘都係未見人,打電話又唔聽,正想發火時,我見到Athena行出嚟。。。我即時目定神呆。。。擘大口得個窿!
佢當時居然只係戴咗個半透明淺藍色lace bra同條有著等於無著嘅同色lace T Back!前面塊三角布又細塊又透明,根本乜都遮唔到,啲西毛突晒出嚟,兩邊只有兩條比橡筋仲要幼嘅lace帶,後面仲震撼。。。一條線嘅lace帶正入屁股罅!
非常火辣香艷!
Athena好淡定咁開門俾我入去。然後佢居然仲施施然地鎖返個玻璃門!係呀,你冇讀錯,係一大塊落地玻璃門,無遮無掩,完全透明!如果當時有人經過,佢等於俾人睇晒全相!
我:喂。。。(口震震)你唔怕俾人見到?
佢:放心,全層樓冇人。
我:你又知冇人?
佢:你近視定老花,下面本簽到薄除咗我簽名外,仲有冇其他人簽名?
我:應。。。應該冇。。。冇留意。。。😅
佢:放心,我頭先週圍行過,完全冇人。
當時公司漠財,無裝防盜系統鏡頭。所以除非突然有人出現,Athena著到咁暴露同埋我星期日出現喺公司,唔check樓下本薄,應該無人會知。
我:如果老細突然返嚟?
佢:我啱啱至同佢講完電話,佢喺屋企執緊行李,仲約咗我11:30喺地鐵站等。
我:咁。。。萬一有secue出現?
Athena望住我眨咗幾吓佢對又大又淫嘅眼。。。
佢好爹咁講:咁我咪好似嗰日益你咁蝕俾佢囉。
跟著佢就突然趷高嗰人,鍚我嗰嘴!
即扯!
我本來想伸條脷同佢打茄輪,但佢即刻彈開。
Athena:入去先。
跟著佢拖住我隻右手去會客室。個會客室大約百多尺,兩張互對雙人沙發同一個好細嘅玻璃茶几。
入度去,我馬上除袗,但Athena唔俾我除條底褲。
佢:我仲有嘢未問完你。問埋答案我覺得ok就做你女朋友。
我:咁你問啦!快!
當時我哋已互相攬住瞓咗喺靠牆嗰沙發上,佢上我下,不停互相交流緊口水,我條脷完全入晒佢個口入面,差唔多頂到入喉嚨!我仲一嘢就除咗佢嗰bra,兩雙手揸住佢對胸,搓圓㩒扁。。。我條周已經扯到史無前例咁硬,貼住佢條T Back前面塊細到無論嘅三角布!
然後我緊係即刻吮佢對乳頭,好似BB仔飲奶咁貪心,吮完右面吮左面。。。然後再吮返右面。。。無間道輪回。
Athena俾我又揸又吮攪到成身㷫晒軟晒,成番面菲菲紅。。。仲不停好溫柔又好姣咁深呼吸同呻呤。。。
佢:你吮得我好舒服。。Arrrr。。。咬吓佢哋。。。
女神叫到我緊係馬上做嘢!我輕輕輪住咬佢兩邊lin頭,佢呀咗一聲,雙眼半合、眼神迷網、面上露出似痛非痛嘅
表情,跟住身體震咗兩、三吓。。。個氣氛同晝面好淫蕩!
然後我想除佢條T Back,突然佢用手擋開我隻手。。。
佢:我仲有問題未問你,宜家唔俾得你住。
我:咁你問啦。我乜都應承你。
佢:呢個問題對我嚟講好重要,同埋我仲有嘢未同你交代。所以一陣食晏至問。
我:咁認真?!
佢:係。一陣見完老細我哋去食德國菜。如果你答案令我滿意,我哋馬上上樓開房。。。
我心諗咁都得?不過我又真係真心好鐘意Athena。好!我忍!
我:咁妳做完嘢未?
佢:一早攪掂。
我望吓隻錶:宜家至10:00鬆少少,我哋可唔可以繼續親熱?
佢:只要唔除我條褲,唔入我,你鐘意點玩都得!
我:咁。。。幫我含。。。
佢:都估到你要我用口幫你,講明先要射唔淮射落我塊面同頭髮度。
我:咁即係要我射入你個口?
佢笑笑口回:只要唔係射喺我塊面同埋我入面,想射邊度隨便你。
講完Athena已經拉低我條底褲,將我條熱䪚䪚鋼條咁硬嘅賓周輕輕握住喺手上下咁chok,然後佢伸條脷由條周底部一直又舐又輕輕吹氣,一直舐上到我條周頂個龜頭(我細個時已割包皮)!佢仲用條脷喺我龜頭不停舐不停打圈!嗰一刻,我心諗好彩出門口前沖咗個涼,條周應該冇乜味,同埋我咁大個仔都未試過咁舒服咁興奮!
跟著,佢一口將我成條周含入口,我個龜頭直情頂到入佢喉嚨椗!佢口入面好濕(癈話),周圍口水同口腔又暖又濕嘅肌肉同條脷包圍住我條jer,然後佢好快來回又啜又吸咗幾十吓,好似啜雪條咁,仲要發出口水「雪、雪」聲。。。
我問你,點忍?又係好快,一陣好急嘅一團火同水已經往我龜頭湧去!
我一團作氣喺佢口中爆發,不停射不停震、繼續射。。。射到佢一口入面都係精!
最誇張係。。。佢居然吞咗一部份我啲精落肚,剩低嘅佢吐咗喺手上。
過咗一陣,Athena抬高頭望住我。。。
佢:乜你咁易射㗎?
大佬,當時佢一路講,嘴角同條脷上仲有啲白色漿糊液體洇住!
我:妳吞咗我射出嚟啲精?妳咁玩法邊個男人頂得順。
佢:你渣就渣啦,有好多都頂得住。我一向都係可以吞就吞。同埋你又頂到咁入,點可能唔吞?
我:妳好多經驗咩?
佢只係笑已不語。。。右手手掌仲有我啲殘餘精液。。。其他嘅我諗已經去晒佢胃入面。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 09:27 發表 查看引用來源
我同Athena喺98年8月中正式開始拍拖,當時Athena就嚟31歲。我當時只有25歲。正正係老人家口中所謂嘅「六沖、七沖」。呢個仍係我哋最後未能收成正果嘅其中一個原因。
佢來自一個好保守嘅潮州人家庭,佢仲有一個細佢2年嘅 ...
看了好久终于看完了(因为我是马来西亚人,要自行翻译) 😁
学习学习一下,以后可以用来服侍我的未来老公 🤗

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-6-20 10:33 發表 查看引用來源
看了好久终于看完了(因为我是马来西亚人,要自行翻译) 😁
学习学习一下,以后可以用来服侍我的未来老公 🤗
還没有完,。十多年有很多經歴。。。

要寫完咁多年經歷,好考師兄既記憶同耐性,加油💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆