上一頁下一頁
發新話題

你地鍾意口交姿勢

收藏  |  訂閱
79  19.5k

有無犯規落手先
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-5-31 08:42 發表 查看引用來源

就係三個字之內通常都可以吹爆到佢

我鍾意瞓喺度,佢隊條嘢入我個口度。我慢慢舐佢。
或者我趴喺度,慢慢同佢含,另一隻手喺度揸波

附件

引用:
原帖由 sim888 於 3-6-2024 20:22 發表 查看引用來源
聽到都硬哂啦😍😍😍

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-5-22 11:54 發表 查看引用來源
做愛姿勢就講得多,你地有冇鍾意玩乜野口交姿勢,即系鍾意條女用乜姿勢含J?

其中一種我比較鍾意嘅姿勢系...
最鐘意~對方雙手控制住我個頭,用力不停抽插到底,我自己一路自慰。
勁鐘意~喺對方雙腳之間,含啜瀨,由頭到袋至到菊花都可以觸及到。
好鐘意~爬喺床幫企喺度嘅男士含,手按摩袋同菊花。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 4-6-2024 04:51 發表 查看引用來源
最鐘意~對方雙手控制住我個頭,用力不停抽插到底,我自己一路自慰。
勁鐘意~喺對方雙腳之間,含啜瀨,由頭到袋至到菊花都可以觸及到。
好鐘意~爬喺床幫企喺度嘅男士含,手按摩袋同菊花。 ...
師姐好識享受😍做妳性伴真爽😍

回覆 42# 蛇貴妃 的帖子

條仔頂唔過15分鐘😄

第一張相條女嗰姿勢無得輸

引用:
原帖由 斷空食客 於 2024-6-4 08:25 發表 查看引用來源
第一張相條女嗰姿勢無得輸
呢個姿勢同所有前女友及現女友都玩唔少,最正系試過佢著住校服或者泳衣同我用呢個姿勢含,正到爆呀!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-5-22 11:54 發表 查看引用來源
做愛姿勢就講得多,你地有冇鍾意玩乜野口交姿勢,即系鍾意條女用乜姿勢含J?

其中一種我比較鍾意嘅姿勢系...
咩姿勢唔多緊要,含到底最緊要,同唔好用牙
幫女女就一定係條女坐喺自己塊面奶最正🤤

引用:
原帖由 sim888 於 3-6-2024 20:22 發表 查看引用來源
睇埋張相即刻想同師姐69😍😍😍😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆