上一頁下一頁
發新話題

玩邪比玩正好、同一個技師二個服務要簽二次小「廢」彩你都傻

收藏  |  訂閱
109  13.2k

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2011-10-6 08:49 AM 發表 查看引用來源
補充一些:
本人付小費是簽 $100,現金$200.....現在已經玩到直接去酒店,鴛鴦浴、口爆、任玩任做等等,技師一直沒有提加價,哈哈!有時佢仲癲過我。

當然,必須選定自己杯茶才花錢,否則就係浪費!

貼士:第 ...
兩舊水跟你去酒店又鴛鴦浴  又口爆  又任玩任做  又等等 ????   畀你咁搞係咪唔駛時間唔駛開工先?  你都講到有錢溝女就乜都得咁,你呢兩舊水真係好大把喎﹗     人哋假假地都叫做正骨場技師啊﹗  

技師 一係「豬西」到無朋友    一係女人四十老處極度性饑渴貼錢都肯嗰種     難為你啦 擬似劉華上身既 c hing :smile_30: :smile_30:

我知道他們只有每小時八元的提成工資,不靠小費根本很難生活,我知道我付出多一些就可以得到優質服務而且真的有效,何樂而不為,只有深圳才這樣玩,無問題,現在我就是在深圳!我也不介意你們不付小費,各有各玩,但我比較喜歡優惠、互動。
深圳以外就很少去按摩,離開深圳已經係玩KTV 和桑拿。

而且,我已經很久沒有去按摩了,我現在較喜歡直接去酒店!KTV 也是新蒲点。
引用:
原帖由 yk~~ 於 2011-10-7 12:13 AM 發表 查看引用來源

我本人對師兄這個見解就真系不會認同,你這個做法是本未倒置。你搞到以後上去玩的師兄只會愈玩愈不開心,你搞到深圳D JS 成為全世界苛索小費最厲害的地方。我希望你會明白需要 JS 做好服務的責任,不是 ...

不是两舊,是三舊!

各有前因莫羡人,信不信由你!
引用:
原帖由 Francisma 於 2011-10-7 01:05 AM 發表 查看引用來源

兩舊水跟你去酒店又鴛鴦浴  又口爆  又任玩任做  又等等 ????   畀你咁搞係咪唔駛時間唔駛開工先?  你都講到有錢溝女就乜都得咁,你呢兩舊水真係好大把喎﹗     人哋假假地都叫做正骨場技師啊﹗  

技師 ...

補充一點: 黃廠玩邪骨都是免小費。
引用:
原帖由 yk~~ 於 2011-10-7 12:13 AM 發表 查看引用來源

我本人對師兄這個見解就真系不會認同,你這個做法是本未倒置。你搞到以後上去玩的師兄只會愈玩愈不開心,你搞到深圳D JS 成為全世界苛索小費最厲害的地方。我希望你會明白需要 JS 做好服務的責任,不是 ...

技師真係唔識講廣東話咁可以點?:smile_39:
唯有大家都唔出聲,默默按摩!:smile_39:
引用:
原帖由 yk~~ 於 2011-10-7 12:30 AM 發表 查看引用來源

還有我想補充,全中國就只有深圳 D JS 夠胆要求人客講普通話,我就曾經甘樣罵過 JS ,5能講普通話系5系5入得來按摩呀!全中國除了深圳以外,全部 JS 都只會需要你有錢出去埋單,話之你講什麼話,我很希望所 ...

[quote]原帖由 紅色薰衣草 於 2011-10-7 02:03 AM 發表 查看引用來源

[/quot
哈哈,我本來就是為了按摩而按摩,那為什麼要出聲?先出聲都是D JS 開聲先,D JS 出聲又為了什麼呀?還不是知道自己功夫不好,担心我不給與小費,既然是來向我乞討,但又不懂說廣東話,那她們是不是要學呀?我5講野絕對無問題,我按摩時,電視都要關掉,按得不夠力就換人,無得留底,態度欠徍就即是叫人入來投訴,所以點解大家要出聲呀?但系如果個 JS 講話逗得我開心,我給與小費是無問題。所以,出來玩,真系要認清楚,邊個系庄,邊個系眼。

引用:
原帖由 hklionrock 於 2011-10-5 11:40 AM 發表 查看引用來源

香港、大陸經濟差距近年來縮細左,但暫時仍然高過大陸。
小費係隨客心意,人地唔俾小費,邊個睇唔過眼,唔好客氣可以幫佢俾喎。:smile_30:
我地去玩係接受服務,訂明的收費絕對應該俾,但係為左爭取班大陸技師 ...
我 support support !!!!!

其實,我無嘢可以補充!
只係一句:我很開心,我享受我的玩法!

你的玩法同心態都無問題,出來玩最緊要係開心和啱自己玩;但這種玩法一定唔適合我。
引用:
原帖由 yk~~ 於 2011-10-7 12:40 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 紅色薰衣草 於 2011-10-7 02:03 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

[img ...

多謝報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆