上一頁下一頁
發新話題

今次唔講 Winky,講下自己點破處^^updated Part2, P.3;Part3, P.4;Part4, P.5

收藏  |  訂閱
69  63.7k

:smile_o12: :smile_o12:

就快凍死,好彩有人比溫暖我^^updated Part 3

早幾日好凍啊!
朝早真係唔多想起身
手凍腳凍,訓嚮被入面唔願起身

有朝,一早就黎左個SMS
原來係WINKY
“BABY,好凍啊!但係人地又好想要喎?
起左身未?想過黎覽住你訓”

(首先補充一下啦!WINKY原本係我一個FB識O既網友
不過約出黎見之後,先知道原來係住隔黎果座
E+係我第一、唯一O既SP)

我:“過黎唔係問題,但係咁凍,無性趣喎!無心情做愛啊”
WINKY:“你唔想見到我咩?BB”
我:“當然想啦!點都好,你咪過左黎先!訓到夠再早餐+午餐囉”

10MINS後
WINKY:“有無掛住我?做乜成個幾月無約我,係咪有左第二個?”
我:“痴線啦你!你咁正,駛乜搵其他人”

跟住就拖左入房訓覺覺豬喇
上到床,WINKY即刻話:“你仲記唔記得應承過我D咩?”
我:“鬼記得咩”
WINKY:“衰人,你講過以後一齊訓果時唔著衫褲架,除清佢”
我:“痴線架咩?市區先 8度,屯門E+得6-7度啊”
WINKY:“我唔理啊!除左先有野比人玩架嗎,你乖啦”
講完就自動除清左自己

我當然唔想啦!果幾日我凍到連打飛機O既興趣都無,何況扑野嗯
不過WINKY就一於少理,幫我寬衣解帶=_=’’ (只係除褲姐)

“點解咁既?你 JJ 仲係軟既?以前次次除你褲,已經硬到爆”
“凍啊!咪搞啦!快D覽實我訓啦”

WINKY當然唔會容許我咁O既狀態,就縮入被到幫我含喇
“啊!”
我此終都仲係個後生仔,好快已經由軟變硬喇
WINKY露出一個好有成功感既表情,想叫我埋牙
我當然扮唔理佢,由佢做主動啦
最鍾意由得佢禽我,而WINKY佢自己又鍾意玩姦喎
不過係佢姦我姐

見我聊極都唔搞佢,佢繼續咪頭苦幹,上下吞吐,又用手玩我袋袋
舒服O既感覺越黎越強,開始頂唔順
“老婆,就出喇!停停先,搵DOM戴啊”

WINKY聽到,停一停,吐左支野出黎
將我成個龜頭反晒出黎,配合好淫O既眼神
“E+又想要喇咩!衰人”
講完,用利不停“賴”我龜頭,但係就唔要含入口,CHOK我
搞到我好想射,但係又射唔出

“係我唔O岩喇!比我戴DOM,插爆你啦”
“唔比喎!你唔想做,唔迫你囉!咁凍”
之後,吮住成個龜頭,感覺到佢條利不停咁打圈
一手慢慢咁好細褔度咁上下套弄我,一手好溫柔掃我袋袋
(因為上次同佢講話我鍾意一路比人含,一路摸住袋袋)

我呢個時候已經發晒顛咁狂叫,求WINKY放我一馬
不過佢突然嚮我快要射之際,黎一下深喉
之後. ,全速上上下咁咁吞吐
結果,我再忍唔住,射晒入佢個口
我其實好想抽出黎,不過佢熊抱住我PATPAT,又成個人壓係我身上
我射緊果時又成身軟晒,竟然推唔開佢

射完之後,見佢成口都係精,都O岩既,我都成2-3日完全無打過飛機
應該比平時第一Q射得仲要多

佢仲話:“頭先感覺到你條野射果時跳下跳下,好得意”
我就用怪責口吻問佢:“都話忍唔住想射喇!做乜仲唔吐出黎,你傻架你”

WINKY呢個時間望上黎眼濕濕:
“你上次話想試口爆架!我應承左今次幫你爆架!衰人,我憎死你”
跟住就發晒“猛”
接住話:“你想要果時,我一CALL就好CHEAP咁送上門都比你
E+我有需要,送到上門,除咪你條褲,含到扯旗你都唔理我!”

我聽完非常內疚,覽實佢:“係我唔好,對唔住啊!老婆以後唔敢喇”
當然用左一輪功夫,又哄又錫又摸,又出賣條野比佢囉上手玩
佢先無事,肯笑番

WINKY:“咁你應承我一件事嗯”
我:“好,乜都應承你”

“以後都唔幫你爆啊!你D精臭到死;
另外,以後我上黎你到,你要識自動自覺除晒衫、褲,囉定DOM
最後,我E+就要一次高潮,無既話,唔準你食飯”
(頂!又話一件事既,點解講講下變左 3件事?)

不過唔理得咁多喇!
即刻送番次高潮比佢,再落街食野^^

gdgd support!!! 好sweet呀個感覺:smile_o06:

support support    C兄真有福

回覆 52# 的帖子

以後無得含…陰公囉…

引用:
原帖由 crodman 於 2010-12-22 09:32 AM 發表 查看引用來源
以後無得含…陰公囉…
唔係無得含,係唔口爆姐
你睇番 part 2
我果次哄佢幫我爆
佢話下次先 (part 3)

WINKY都幾鍾意含
又點會放過我條野喎^^

咁慘...無得含?

咁佢都辛苦啦
我做一定要咬
唔咬唔舒服....kakkak

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-25 03:55 PM 發表 查看引用來源
咁慘...無得含?

咁佢都辛苦啦
我做一定要咬
唔咬唔舒服....kakkak

miss,唔好咬我
你係咪想“口交”咬啊^^

引用:
原帖由 stanargo 於 2010-12-26 12:47 AM 發表 查看引用來源

miss,唔好咬我
你係咪想“口交”咬啊^^
勁喎....明我講咩:smile_o05:

咁你仲唔快d黎咬我,今日又凍番喇,CRY

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆