上一頁下一頁
發新話題

16歲

收藏  |  訂閱
182  70.6k

支持支持....

支持...........下集

跟住樓主條仔同個fd咪今朝上左報紙囉!!~~

好似陽光檸檬茶廣告咁...........

乜咁岩既 :smile_o11:

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-10-6 11:16 PM 發表 查看引用來源

個件好透:smile_13:
viviyyu 你都覺呀~~~~

引用:
原帖由 VANGIGI 於 6-10-2010 19:25 發表 查看引用來源
16歲 [url=misc.php?action=emailfriend&tid=13202224][/url]Hi 我叫Vangi
今年22歲 無聊怕悶學生一個:smile_13:
我本來好傻,想張自己第一次一直留比我將來的老公直至16歲.....先介紹我BEST FRIEND SUKI我同佢好似好多女仔一樣TWINS咁4圍去,無論在返學,放學,去街...等我地都無咩時間分開SUKI的事我可說無所不知,就連佢看中的籃球隊隊長阿BEN 我都好會陪佢看阿BEN 打波,阿ben 是好型的好多女仔都好迷佢:smile_44: ,佢有個孖生細佬(注到現在他們還好似樣)叫阿ALAN 但無阿BEN 咁多FANS ,ALAN 比較溫柔.亦是籃球隊副隊長.我就中意ALAN 多D.

有1日放學我照常同SUKI 看阿BEN打波,而我當言是看ALAN,看下看下一個波向我飛來打中了我當時我WING WING 地,而ALAN 立即把我抱起送到醫療室,我心好SWEET ,我I 著ALAN胸 佢D汗在頭上一直滴在我校服上,佢不段SAY SORRY 同問我有無事,由於巳7:00 醫療室是無人會在,當時只有校工問2句叫我坐一下無事可走,而ALAN 一直陪我坐,而那時就是我的機會,他說知道我和SUKI 時時到來看他們打波,而他說會補償我受了他一球會送我回家和第2天請我食lunch 補數.在醫療室坐到8:00 所有人都走了包括我best friend.
在回家的巴士上我頭好痛,而佢借了個肩給我i 著訓.我再次有sweet 起來,在我咋訓:smile_40: 佢不是低頭看我,佢每次低頭看我 我都會說:做咩呀!佢就說:無野呀:smile_13: !如事3-4次第5次佢錫了我一下,而他錫我一下我全身巳軟了,佢拖著我一直送我家到大廈,我們到了後樓梯再次錫起來.他問我可否做佢女友而我點say no 呀!咁我們開始了.在後樓梯我抱得好緊,一路利搭利打著車輪,當時我巳知他有d硬,而佢手巳在揸我,下面亦一下下high 下我下面,我知我濕左,........我在格衫在玩了10mins   因聽到實Q來所以停手閃人:smile_43: .
打住咁多先啦有回應再打下...預告下回我破處啦.
文句唔通順,有錯別字,尚算合格.:smile_34:

goog good !!

引用:
原帖由 J少 於 2010-10-7 11:18 AM 發表 查看引用來源

viviyyu 你都覺呀~~~~
白色校服, 著咩色BRA都比人睇晒

引用:
原帖由 rayoo_hk 於 2010-10-7 09:30 發表 查看引用來源

樓主未滿18歲不得入來~
拜託!樓主今年22歲!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-10-7 01:45 PM 發表 查看引用來源

拜託!樓主今年22歲!

樓主係講佢16果時呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆