上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.7k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-17 12:03 PM 發表 查看引用來源

今朝比較忙,星期六、、用了十分鐘在商業城買野,,去福星路按前列線,晚飯,正骨

唔好咁牌面好喎! 咁你條前列線通番味?

高兄,你覺得極限可以差幾年呀,我個friend同佢個妺妺仔差成二十五年,暫時還可以,不過以後就冇人睇好佢地
引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-17 12:29 PM 發表 查看引用來源

所以禾個朋友娶個不太標青的湘女,太索的話,比較麻煩,畢竟年齡都成十六年

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-17 09:54 AM 發表 查看引用來源

各位早呀!!:smile_38: y兄上星期我一早走了,所以冇時間pm比你..你有贏嗎??
又係差一隻過不了關輸少少.....己習慣了:smile_42:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-17 10:30 AM 發表 查看引用來源
早晨早晨 :smile_o15:
V兄........今天爽嗎?

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-16 10:57 PM 發表 查看引用來源
晚上好:smile_o15:
車車, C9跑掉

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 12:35 PM 發表 查看引用來源
冇咩進展呀,我自己覺得好淡,
兩個人剛開始正常應該唔會咁淡的,所以我在想應唔應該係未放太多感情之前放棄,冇咁辛苦。
我前幾日一個人系cp過左三日思想鬥爭中

既然一開始都感覺淡,就要當機立斷,盡快斬纜,上面大把女,無須為這些小事而令自己不開心,對嗎:smile_38:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 12:35 PM 發表 查看引用來源
冇咩進展呀,我自己覺得好淡,
兩個人剛開始正常應該唔會咁淡的,所以我在想應唔應該係未放太多感情之前放棄,冇咁辛苦。
我前幾日一個人系cp過左三日思想鬥爭中

三日係cp有冇去玩呀:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 12:19 PM 發表 查看引用來源

又食飯盒牙:smile_14: :smile_14:
昨日和她肉博應該消耗了4000卡路里:smile_13:

完全同意,而且太靚好多人追。
我依家果個都唔系太靚,不過都好多人喜歡佢,又送lee樣果樣,搞到我自己感覺不良好,同升空太空人的感覺良好相反,相比起我好似對佢唔系几好咁,完全冇買過野比佢
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 12:38 PM 發表 查看引用來源

最緊要自己覺得順眼便可,太靚沒有安全感:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 12:46 PM 發表 查看引用來源
V兄........今天爽嗎?
不爽, 今天不停的在想事情...

星期天我回去老爸家, 看見一個中年阿姨在家, 我問他是誰, 他是你的阿姨, 湖南的...

另外又問我什麼時候跟我國內女友結婚, 你都跟人家同居那麼久, 不要玩玩下...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆