上一頁下一頁
發新話題

新婚.. 性生活未能成功.. 有沒有像我這個情況?

收藏  |  訂閱
95  22.5k

依妳說妳先生入到差不多便頂著, 妳應該找位婦科醫生撿查是否處女莫太厚, 妳以前做完有沒發覺有流血.

你試下同佢一齊 bath, 你叭係牆, 叫佢整濕左你自己
再係後面慢慢插入去, 再唔得頂入去
如果里個方法都唔可以
咁樣你可能係石女

先天性的陰道缺失或者陰道閉鎖, 資料來源
http://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E7%9F%B3%E5%A5%B3

引用:
原帖由 茶煲 於 2009-8-26 11:28 AM 發表 查看引用來源
依妳說妳先生入到差不多便頂著, 妳應該找位婦科醫生撿查是否處女莫太厚, 妳以前做完有沒發覺有流血.
係囉..你有無試過流血呀??

我都試過你既情形..
兩個都係第一次...

第一次係好痛..
剩係搵個位都搵左好耐..

但我忍住..
入左一半度...
但個感覺唔係咁好受..

後來連續幾日..
試左幾日..
每日入多d..

終於成功..

初時都以為自己有問題..

但其實忍一次就得~加油~

引用:
原帖由 nanace 於 2009-8-29 09:16 PM 發表 查看引用來源

我都試過你既情形..
兩個都係第一次...

第一次係好痛..

但我忍住..
入左一半度...
但個感覺唔係咁好受..

後來連續幾日..
試左幾日..
每日 ...
同流向有咩關係:smile_41:

引用:
原帖由 onlyme 於 2009-8-17 09:48 PM 發表 查看引用來源
小妹新婚半年了, 與老公至今仍未能成功進入
結婚前, 從沒有性經驗
當先生準備進入時, 我就會好緊張, 試了多次只可以進入很小.. 感覺已經很痛..

很想知道其他人有無像我這個情況, 婚後性生活仍未能成..
如果妳信我可以試下用枕頭放响個PATPAT下面:smile_35: ,將個PATPAT升高小小,:smile_19: 之後女方盡量張雙腳,依個時候陰道張開,進入會容易好多:smile_47: ,情形就係好似女人生BB一樣,因為生BB時候係需要陰道張開,同時女方用力吸氣,男方就係女方用力呼時候進入,成個過情係好似生BB咁! 當然唔係每次都要咁做,只要兩三次如此進入成功以後唔再需咁樣入,可以用返正常性交動!

引用:
原帖由 番茄^.^ 於 2009-8-30 09:37 PM 發表 查看引用來源
如果妳信我可以試下用枕頭放响個PATPAT下面:smile_35: ,將個PATPAT升高小小,:smile_19: 之後女方盡量張雙腳,依個時候陰道張開,進入會容易好多:smile_47: ,情形就係好似女人生BB一樣,因為生BB時候係需要陰 ...
你講到好似運氣療傷咁:smile_o08:

引用:
原帖由 茶煲 於 2009-8-26 11:28 AM 發表 查看引用來源
未試過流血呀..

引用:
原帖由 wong30 於 2009-8-26 04:46 PM 發表 查看引用來源
你試下同佢一齊 bath, 你叭係牆, 叫佢整濕左你自己
再係後面慢慢插入去, 再唔得頂入去
如果里個方法都唔可以
咁樣你可能係石女

先天性的陰道缺失或者陰道閉鎖, 資料來源
http://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E7%9 ...
下.. 唔會咁嚴重呀.. 好擔心喎..
醫生叫我繼續努力.. 沒有幫我檢查下面..
如果一做檢查.. 咁第一次就唔係俾先生.. 係俾醫生.. 我唔想..

引用:
原帖由 nanace 於 2009-8-29 09:16 PM 發表 查看引用來源

我都試過你既情形..
兩個都係第一次...

第一次係好痛..

但我忍住..
入左一半度...
但個感覺唔係咁好受..

後來連續幾日..
試左幾日..
每日 ...
無流血呀..  
咁您第一次係有流血? 係咪一定有流?

唉.. 其實我已經試到無乜心機了..

引用:
原帖由 番茄^.^ 於 2009-8-30 09:37 PM 發表 查看引用來源
如果妳信我可以試下用枕頭放响個PATPAT下面:smile_35: ,將個PATPAT升高小小,:smile_19: 之後女方盡量張雙腳,依個時候陰道張開,進入會容易好多:smile_47: ,情形就係好似女人生BB一樣,因為生BB時候係需要陰 ...
您個方法.. 都用過了.. 但不成功..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆