上一頁下一頁
發新話題

尋晚同d姊妹兄弟團出去飲野........咁就出左事....**** UPDATED P.5 #72*****

收藏  |  訂閱
177  41.8k

引用:
原帖由 SPJJ888 於 2009-7-29 12:43 PM 發表 查看引用來源
下次清醒再黎過,叫埋我呀
call me:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

回覆 1# 的帖子

嘩 ... 兩個上 ... 實飽哂啦你 !!! :smile_04:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-29 12:36 PM 發表 查看引用來源
咁等清醒既時候再試lor:smile_o01:
笑左...

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

俾人攪完仲覺得唔抵 !!! :smile_o04:

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-29 12:33 PM 發表 查看引用來源
尋晚朋友結婚,我有份做姊妹,婚禮後姊妹兄弟團一齊去左飲野,我平時好少飲酒,尋晚比人灌左幾杯long island, 玩到一半我已經醉到瞓死左,因為同其他姊妹唔熟同埋其中一位兄弟係我個frd d frd (好耐之前已經識 ...
下次清醒時再試過

咁等清醒既時候再試lor:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-29 12:33 發表 查看引用來源
尋晚朋友結婚,我有份做姊妹,婚禮後姊妹兄弟團一齊去左飲野,我平時好少飲酒,尋晚比人灌左幾杯long island, 玩到一半我已經醉到瞓死左,因為同其他姊妹唔熟同埋其中一位兄弟係我個frd d frd (好耐之前已經識 ...
嘩.. 你都幾open喎~ sweetbabie..:smile_47:
呢 d 兄弟團既環境 係人都知係 "做野"既時間啦..

下一次我同你黎一次ar 我好勁

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-29 12:33 PM 發表 查看引用來源
享受唔到過程....哂料:smile_39:

it's ok to play 3p, but be safe next time.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆