上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  117.1k

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-20 11:06 PM 發表 查看引用來源
一定吾會啦,阿鬼哥吾驚激怒個女仔以後無得食呀:smile_45: :smile_45: :smile_45:
sorry.........吾係怕激嬲佢, 係尊重佢呀:smile_04:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-20 11:13 PM 發表 查看引用來源

sorry.........吾係怕激嬲佢, 係尊重佢呀:smile_04:
鬼哥今晚冇得食咩:smile_14: 佢條仔吾係又去左北上叫雞咩

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-20 11:18 PM 發表 查看引用來源
鬼哥今晚冇得食咩:smile_14: 佢條仔吾係又去左北上叫雞咩
佢地响尖沙咀蒲緊:smile_04:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-20 07:11 PM 發表 查看引用來源

迷失與否, 好在乎個人一念之差,
妳何不試下對事物學懂抽離,
再以多角度對其作深入剖析呢...
妳還年輕........慢慢去學習仲大把時間啦
歡迎妳隨時入黎留言.........
have a nice weekend.......: ...
我不是 是老婆婆嚟架:smile_15:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 11:30 PM 發表 查看引用來源

妳今朝回 post 又話17 yrs.......玩我
衰妹............食飯未

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 11:30 PM 發表 查看引用來源

你自稱17喎小妹妹:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-20 11:32 PM 發表 查看引用來源
你自稱17喎小妹妹:smile_38: :smile_38: :smile_38:
你都有睇

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-20 07:09 PM 發表 查看引用來源
同意你既講法,,,,,,,,又唔係唔見得光
費事比你看見阿影咁惡死咋:smile_35: 平時你看見我咁柔弱..不想破壞型象之嘛

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-20 11:32 PM 發表 查看引用來源
\

如果我是17歲............

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 11:33 PM 發表 查看引用來源

費事比你看見阿影咁惡死咋:smile_35: 平時你看見我咁柔弱..不想破壞型象之嘛
柔中帶剛..........女中豪傑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆