上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-21 06:20 PM 發表 查看引用來源

家陣算係要脅我呀,我真係吾驚呀,大不了咪執包伏番大陸咯,橫掂我呢亭亞伯喺大陸大把市場,你求我就吾同,求我可以吾串你:smile_34:
......................呵呵..

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-21 06:48 PM 發表 查看引用來源
佢都無話帶我去:smile_13:  
死未.........

下次唔敢:smile_27: :smile_27:
引用:
原帖由 月影 於 2009-6-21 08:10 PM 發表 查看引用來源

死未.........

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-20 01:33 PM 發表 查看引用來源

哦,侯我返工先攪party,即係吾預我啦,嗱,夠朋友呀你:smile_39:
我玩 V呀 ! 好開心, 真係好開心 !

我洗咩預你, 你大把節目, 大把人陪,

有姨媽, 有姑姐, 有豬豬, 有狗狗.....:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-20 01:37 PM 發表 查看引用來源

唔緊要....至怕你唔再上黎o者
呢排真係公私兩忙...............

booking 都去到七月, 哈哈 :smile_o08:

嘩:smile_38: 好彩我無約妳:smile_27:
引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-6-21 09:03 PM 發表 查看引用來源

呢排真係公私兩忙...............

booking 都去到七月, 哈哈 :smile_o08:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-6-21 09:00 PM 發表 查看引用來源

我玩 V呀 ! 好開心, 真係好開心 !

我洗咩預你, 你大把節目, 大把人陪,

有姨媽, 有姑姐, 有豬豬, 有狗狗.....:smile_o13: :smile_o13:
我無人陪喎,今日成日得亞狗左喎,但咩叫玩V呀:smile_41:

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-21 06:26 PM 發表 查看引用來源
你唔好嬲 帶埋我去:smile_30:  
亞劍兄,你係咪真呀,不過都無咩可能,你係逃吾出佢魔掌嘅:smile_35:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-21 06:29 PM 發表 查看引用來源

去囉..唔阻你喎:smile_44: 鬼唔望被她食晒你啲身家..最後搞到老到要政府養你..:smile_13: :smile_13:
咩,你吾抵得之麻,你睇謝老四,70歲人都揾到20幾嘅靓妹,我後生佢咁多,点計都赢啦,我退休後政府實要養我喎:smile_54:

你有無睇染髮廣告 靜靜雞無人知:smile_44:
引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-21 09:55 PM 發表 查看引用來源

亞劍兄,你係咪真呀,不過都無咩可能,你係逃吾出佢魔掌嘅:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆