上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  96.0k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-4 10:36 發表 查看引用來源

一時時啦,不過我覺得比同其他人講野嘅速度慢d,唔知點解,佢自己話唔覺~~~~~~:smile_19:

忍住~~~~~,死啦,佢隔日一劑,我要進入一級界備狀態先得~~~~~
隔日一劑你都話要進入一級界備狀態??
唔駛嘛.......
定係進入ready 狀態, 以便隨時high 爆呀

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-4 10:55 AM 發表 查看引用來源

又整到你要生要死
不過係high 死 & 開心死呢:smile_30:
咁冇要生要死~~~~係慾仙慾死啫~~~~

佢仲連我d頭像同簽名相攪過晒~~~~:smile_13:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-4 10:43 發表 查看引用來源

你米成日讚佢,佢越嚟越得戚,話'你睇我幾好,你驚唔驚我俾人搶左去',又話要我對佢要好好先得咁~~~~~

我張新相呀~~~~~靚冇~~~~
你咪掉返轉........
你睇我對你幾好, 又索又識 "服侍" 你, 你驚唔驚我俾人搶左去, 你無得威呢" :smile_30:

簽名相?? OK 喎, 有美感

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-4 10:50 AM 發表 查看引用來源

咁我知佢講笑啫~~~
不過佢真係好唔鍾意乳酪~~~~
搵第2啲野同佢玩啦~!!唔.....雪糕o唔ok.....
再唔係鋪生果粒都ok喎~
又再唔係玩冰火都得丫~:smile_47:

引用:
原帖由 1211 於 2009-6-4 10:50 AM 發表 查看引用來源
咁快面紅:smile_o05:bcm姐應該比人讚到慣哂:smile_34:
真誠0既說話一句就夠啦~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-4 10:44 發表 查看引用來源

佢早兩日係都唔俾我買乳酪~~~~仲話如果我身有乳酪味就唔掂我~~~~:smile_19: :smile_19: :smile_19:
咁試下朱古力醬 lor :smile_46:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-4 10:56 AM 發表 查看引用來源

隔日一劑你都話要進入一級界備狀態??
唔駛嘛.......
定係進入ready 狀態, 以便隨時high 爆呀
你都唔知我講緊咩~~~~:smile_45:
我意思係佢隔日就做d我唸都冇唸過野嚟俾suprise我~~~~:smile_13:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-6-4 10:58 AM 發表 查看引用來源

你咪掉返轉........
你睇我對你幾好, 又索又識 "服侍" 你, 你驚唔驚我俾人搶左去, 你無得威呢" :smile_30:

簽名相?? OK 喎, 有美感
咪係囉~我果d相無美感囉~哼哼~:smile_19: :smile_19:
佢地真係好sweet,我真係好希望3年後同豬公都好似佢地咁好~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-4 11:00 發表 查看引用來源

你都唔知我講緊咩~~~~:smile_45:
我意思係佢隔日就做d我唸都冇唸過野嚟俾suprise我~~~~:smile_13:
嘩, 你真係晒命啦
幾多人恨都恨唔到, 仲要成日埋怨呀

引用:
原帖由 1211 於 2009-6-4 10:54 AM 發表 查看引用來源
我鍾意乳酪:smile_38::smile_47:
尤其係有生果粒果d(我買果種),我食到雪雪聲架~
因為d芒果粒好好味~:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆