上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  139.2k

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-22 09:39 PM 發表 查看引用來源

你係男,你的好友知己也是男?可能男人覺得男人出面有,都屬正常,但通常人知道女人出面有...個睇法就唔一樣,就是風流與楊花之別...:smile_39: :smile_39:
好友知己全部女

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-2-22 10:07 PM 發表 查看引用來源
你講得沒錯
冇同男性朋友講
因為佢地都有家庭,唔會認同

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-2-22 10:26 PM 發表 查看引用來源

好友知己全部女

都係果句,男人出面有,D人唔覺得係咩...女人就...:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-22 10:29 PM 發表 查看引用來源

都係果句,男人出面有,D人唔覺得係咩...女人就...:smile_42: :smile_42:
haha......睇用咩標準,又或咩朋友.
我有一班fds,好仔好女黎既,傾得埋啦,同一班fds,當中有幾個都係好男友,好老公,但亦好"性",咁點?
佢地都會搵我傾.女人?都會搵我傾,唔好問我點解.........
但係我黎講,我都反而會去諗,你/妳出面有左件,會唔會對身邊果件好左先?
會既,我會當佢地平衡心理............

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-2-23 01:44 AM 發表 查看引用來源
haha......睇用咩標準,又或咩朋友.
我有一班fds,好仔好女黎既,傾得埋啦,同一班fds,當中有幾個都係好男友,好老公,但亦好"性",咁點?
佢地都會搵我傾.女人?都會搵我傾,唔好問我點解.........
但係我黎講,我都反而 ...

平衡心理

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2013-12-8 10:17 發表 查看引用來源
C兄是過來人?大概因為無聊才上網,一但撻著,很易產生感情吧!
人夫經常出入你店舖.好容昜穿煲,小心.   支持妳

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-2-17 14:23 發表 查看引用來源

係比佢果份心思打動左,我仲連綁住份禮物氣絲帶,都綁左係個電腦mon度
睇黎樓主系好温柔.賢淑果一種人.有咁既情人無憾了.唔知人夫是否好有錢的人呢?

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-2-23 10:13 AM 發表 查看引用來源

平衡心理

haha......所以最緊要識做返自己"應該"做果個角色,同做得好.

引用:
原帖由 yiyi7 於 2014-2-23 11:23 AM 發表 查看引用來源

人夫經常出入你店舖.好容昜穿煲,小心.   支持妳
THX

引用:
原帖由 yiyi7 於 2014-2-23 11:34 AM 發表 查看引用來源

睇黎樓主系好温柔.賢淑果一種人.有咁既情人無憾了.唔知人夫是否好有錢的人呢?
溫柔呢家野,我都唔知係唔係喎
人夫係是否好有錢?呢個唔知,亦都唔關我事,男女之間如果係因為錢銀而一齊,就更加失去意義了
我地會大家買野比大家,但買果D都唔係D咩好值錢既野,而係知道對方有需要,買野時候會好開心,對方用既時候係會好窩心既野...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆