上一頁下一頁
發新話題

中山友 @ 十一月飯局

收藏  |  訂閱
1.5k  33.1k

引用:
原帖由 中小企 於 2009-10-14 02:08 PM 發表

搵俾你都好既,你唔認頭,我同人狼又邊有野玩
100%  實卜你 啦  :smile_30: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-10-14 02:06 PM 發表

施公食飯未
事後煙都食埋喇:smile_46:

禾都去食支先:smile_04:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-10-14 02:10 PM 發表 查看引用來源

你喺倒吠....無撚用嗰喎:smile_42:

叻嘅你咪搵個好地方移民囉

.....留喺香港做乜膠遮//

一係咁撚叻咪幫港鐵手去拉人囉:smile_38:

又或者見亞伯為咗 100:90 人仔 ...
崩口人忌.....

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-10-14 02:05 PM 發表

搵個 D J 俾我咪知囉
好啊,几时要

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-10-14 02:12 PM 發表 查看引用來源

事後煙都食埋喇:smile_46:

禾都去食支先:smile_04:
禾上次屌9條柒碌去光豬埸欏住隻g當宝 5比隻g除衫 比企扣左30分:')

引用:
原帖由 不机 於 2009-10-14 02:12 PM 發表
崩口人忌.....
得閒又去睇下嗰條 尖膠膠

如果有回貼....又插過:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-10-14 02:10 PM 發表 查看引用來源

你喺倒吠....無撚用嗰喎:smile_42:

叻嘅你咪搵個好地方移民囉

.....留喺香港做乜膠遮//

一係咁撚叻咪幫港鐵手去拉人囉:smile_38:

又或者見亞伯為咗 100:90 人仔 ...
會唔會係打人果兩句呢

引用:
原帖由 不机 於 2009-10-14 02:17 PM 發表
禾上次屌9條柒碌去光豬埸欏住隻g當宝 5比隻g除衫 比企扣左30分:')
哈哈哈.....衰多口呀:smile_53:

不過~~~~禾專重版主嘅一切決定:smile_03: :smile_03: :smile_03:

中午好~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 中小企 於 2009-10-14 02:18 PM 發表

會唔會係打人果兩句呢
典攬樣都好啦~~~~禾專重版主嘅一切決定:smile_03: :smile_03: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆