上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  8.0k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 07:02 AM 發表 查看引用來源

send 下sms啦…
我係cp第一件foc既女返左老家果件呀…
其實食完之後我返左香港…
過兩日佢sms我佢同我講:大家開心過就算,我地根本無可能,你喜歡我根本是錯,我回老家後不會回來了。
之後我答佢:喜歡 ...
一個字:~~~強~~~~~

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 07:02 AM 發表 查看引用來源

17號睇下咩情況先,9幾點上到黎都唔知有D咩怪獸係度
遙距談情…大陸d女習慣哂呢種模式架喇…
呢幾日玩下sms先…
不過預17號就算食佢都要俾錢…
係計劃再下一次foc佢姐…

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 07:07 AM 發表 查看引用來源

遙距談情…大陸d女習慣哂呢種模式架喇…
呢幾日玩下sms先…
不過預17號就算食佢都要俾錢…
係計劃再下一次foc佢姐…
明白晒~~~~
大師傅教路係唔同D

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 07:04 AM 發表 查看引用來源

一個字:~~~強~~~~~
你個簽名檔呀…好句黎架…記住佢隨時用得著…

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 07:10 AM 發表 查看引用來源

你個簽名檔呀…好句黎架…記住佢隨時用得著…
已經用左係第二條女度啦:smile_04:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 07:11 AM 發表 查看引用來源

已經用左係第二條女度啦:smile_04:
咁快偷左我句野黎用:smile_27:
咁能快:smile_14: 學到野咁喎:smile_14:
但記住囉…一味扮專一情聖無用架…:smile_38:
好易俾女食住…:smile_38:

:smile_43: :smile_43: 變身返工...

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 06:53 AM 發表 查看引用來源
條女我上一次都望過兩眼…質素就的確係…:smile_42:
但而家係為啖氣…:smile_22: :smile_22:
上去玩都係為開心, 唔好為啖氣

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-8 08:40 AM 發表 查看引用來源

上去玩都係為開心, 唔好為啖氣
番到公司拿?

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 07:14 AM 發表 查看引用來源

咁快偷左我句野黎用:smile_27:
咁能快:smile_14: 學到野咁喎:smile_14:
但記住囉…一味扮專一情聖無用架…:smile_38:
好易俾女食住…:smile_38:
點樣先可以食番住d女呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆