上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[38]

收藏  |  訂閱
747  4.9k

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-17 12:18 AM 發表 查看引用來源
:smile_45: 兩個人雙處吾只係講feelling架仲有其他係更重要架:smile_45:
d女人無feeling係同你溝通唔到架~~

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-2-17 12:19 AM 發表 查看引用來源

連小小感覺都無...跟本就無sparking....:smile_39:
女人咪就係要爆到果種感覺....
好似煙花咁...一剎那燦爛都好...:smile_45: :smile_39:

"陪我看一場華麗的煙火。我的愛如此短暫自由,
除了你,沒有人真正了解我"

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-17 12:20 AM 發表 查看引用來源
:smile_39: 可惜:smile_39:
好就可惜~唔好就當唔識~~

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-17 12:27 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:咁都吾遲:smile_30:
錯失太易~愛得太遲~~

回晒你班友仔都未返工~仲唔打咭~~:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-2-17 09:23 AM 發表 查看引用來源
回晒你班友仔都未返工~仲唔打咭~~:smile_45: :smile_45:
你老細我返到...........唔水打咭:smile_34:
各位..........早晨呀:smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-16 17:25 發表

你老細我返到...........唔水打咭:smile_34:
老細飲茶呀  :smile_35:  :smile_35:

今日阿清黎攪事﹐  jacky 就成朝偷懶﹐  呀 Rita 就仲未返﹐  我就做曬 D 野啦   

飲茶呀老細﹐  我教岩溫度﹐ 岩飲嫁啦老細  :smile_35:  :smile_35:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-2-17 09:30 AM 發表 查看引用來源

今日阿清黎攪事﹐  jacky 就成朝偷懶﹐  呀 Rita 就仲未返﹐  我就做曬 D 野啦   

飲茶呀老細﹐  我教岩溫度﹐ 岩飲嫁啦老細  :smile_35:  :smile_35:
依位同事...........你貴性呀,
我加你人工好無...........甘醒目:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-17 09:25 AM 發表 查看引用來源

早晨呀~你老闆~~

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2009-2-17 09:30 AM 發表 查看引用來源

你條小寶寶~~:smile_22: :smile_22:
我咁勤力回鋪~你話我偷懶~~:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆