上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[33]

收藏  |  訂閱
737  6.5k

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-11 03:56 PM 發表 查看引用來源
人地唔玩得,,,你就咪玩啦,,,,走晒啦,,,,衰衰甘,,,
你都有份喎

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 03:59 PM 發表 查看引用來源

謝謝清清...咁我放心喇 我只希望身邊的人快樂..
但我看到[利是]有點煩腦...妳同她比較親近啲..希望清清幫她解煩擾...
月影在此謝過...................拜拜
不言謝............
我幾時做左黃大仙吖, 我都唔知添

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-11 04:02 PM 發表 查看引用來源

不言謝............
我幾時做左黃大仙吖, 我都唔知添
因為妳善解人意...月影喜歡爽朗的女仔...而親近..所以未能同大多女仔做朋友..
講心事都是揾親近的人傾喇:smile_24: 所以先要麻煩妳幫幫忙...不想我識的朋友唔開心..只好求他人幫忙...等利是再見笑容:smile_24:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 04:13 PM 發表 查看引用來源

因為妳善解人意...月影喜歡爽朗的女仔...而親近..所以未能同大多女仔做朋友..
講心事都是铜親近的人傾喇:smile_24: 所以先要麻煩妳幫幫忙...不想我識的朋友唔開心..只好求他人幫忙...等利是再見笑容:smil ...
ching ching我工作先,一會回來.月影你好,bye bye先 :smile_43:
一笑我踏步去:smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 04:13 PM 發表 查看引用來源

講心事都是揾親近的人傾喇:smile_24: 所以先要麻煩妳幫幫忙...不想我識的朋友唔開心..只好求他人幫忙...等利是再見笑容:smil ...
我問左佢..........佢無講, 典算:smile_24:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-11 04:29 PM 發表 查看引用來源

我問左佢..........佢無講, 典算:smile_24:
問左係唔一定有結果架:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-11 04:29 PM 發表 查看引用來源

有你在她身邊支持...她是最幸福的.
月影.......會離開這裏....想用時間忘記他在這裏的一切...
從新企返起身......不知幾時與清清再傾計喇

我期待...............回來時..我變了快樂的人

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-11 03:29 PM 發表 查看引用來源
我又玩,,,,扮咩好呢,,,
利利你扮食環署既人去拉小販實最似姐

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2009-2-11 10:47 AM 發表 查看引用來源

不如請你食利記腸粉丫

利記腸粉好味道
醬料調得仲精彩
個個食過返尋味
人人食過笑哈哈
利利睇下,我有做野架.............................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆