上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

保重啦,有時間再見啦 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-31 08:57 發表
係呀!我今日唔係返香港架,有時間我會上黎探你地架啦
各位街坊保重啦...........
拜拜!cu.........:smile_15:

早晨 ! MY BROTHER !
我已經用MSN証明左喇......:smile_38:
個傻BB好百厭呀 !
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-31 09:33 發表

你係咪真係女主角嚟架:smile_13: :smile_13:
等阿 sam 上嚟 prove 下先:smile_40:
如果真係嘅咁真係祝福你哋

ps. 阿 sam 真係好鬼鹹濕 :smile_30:
     我都要搵佢指教下:smile_13:

多謝龍爺 ! :smile_30:
引用:
原帖由 龍寶寶 於 2008-5-31 09:02 發表

連女主角都上埋黎~:smile_30:

仲咁體貼添,真係不可多得既GF,祝妳地兩個永遠開開心心吖~

早晨 & 多謝 !
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-5-31 10:19 發表

祝你地幸福快樂

多謝 AGNES !
引用:
原帖由 agnescheung 於 2008-5-31 01:38 發表

真係好感人呢 .....女朋友仔一定好開心姐 !!!
而狗狗嗰邊.....節哀順變呀 !!!!

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-31 11:14 AM 發表
早晨 ! MY BROTHER !
我已經用MSN証明左喇......:smile_38:
個傻BB好百厭呀 !
係真架:smile_13:  點解佢會識上黎搵呢個 post 咁利害:smile_14:
又知道你 id
anyway 今晚體罰下佢啦:smile_47:

我琴日比左個POST佢睇 ! :smile_44:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-31 11:22 發表

係真架:smile_13:  點解佢會識上黎搵呢個 post 咁利害:smile_14:
又知道你 id
anyway 今晚體罰下佢啦:smile_47:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-31 11:30 AM 發表
我琴日比左個POST佢睇 ! :smile_44:
等陣佢上慣左黎
又偷偷地學你開 post

引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-31 11:32 AM 發表

等陣佢上慣左黎
如果係咁又幾得意喎~

我諗唔會啦,佢話琴晚打果篇野打左兩個鐘 ! :smile_13:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-31 11:32 發表

等陣佢上慣左黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆