上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【160】

收藏  |  訂閱
1.5k  27.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 07:07 AM 發表
有埋結晶品喎
我個女幾歳我地就離婚Lar

然哥哥, 幾時帶花花去玩:smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 07:12 AM 發表
哈哈哈.......太折殺老夫啦 .............要搵就搵個英俊瀟灑,年青有為架啦,我已行將就木,垂垂老去,心如枯槁,身似殘燈,承你抬舉,都終生不忘啦
拿拿拿、連第2次機会都無埋Lar
算~~~:smile_45: :smile_45: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 07:13 AM 發表
應該唔難
等我下次返香港考完話李知難定0吾難:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 08:42 AM 發表 查看引用來源
等我下次返香港考完話李知難定0吾難:smile_38: :smile_38: :smile_38:
C 姐早晨

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 07:15 AM 發表
呢次返來買啲複方田七丹參片食啦.................長期食................無害架,又買定啲救心丸啦
我懐疑我個京恐症又返發姐
下個星期返香港見医生
仲有都試下李講個D薬、食0吾死人既、我相信

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 08:39 AM 發表 查看引用來源
我系0吾想用去黎当系水泡姐
対去0吾公平
你唔存咁嘅心...............用真心去對咪得囉................成與否睇第一眼啫................唔成就當多個朋友囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-8-6 07:16 AM 發表
呢樣幫唔到你
仲要ALL埋個C
遅鬼到返工天:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 08:39 AM 發表 查看引用來源

0甘李自己0尼?:smile_30: :smile_30: :smile_38: :smile_38:
我係因為真係唔知幾時有事...................你知架

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-8-6 08:40 AM 發表 查看引用來源

我個女幾歳我地就離婚Lar
但你無掛過喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆