上一頁下一頁
發新話題

刺激的SEX PARTY 經驗分享

收藏  |  訂閱
721  86.3k

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-9 01:37 PM 發表 查看引用來源

AGREE~^^

打飛機又太露肉~我有個怪癖~鐘意引死D男人
見到佢地好想要又冇得要~會好鬼開心XDD
我驚佢最後忍唔住會rape你woo~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-9 02:02 PM 發表 查看引用來源
係呀~引到佢慾罠不能XDDD 正~~
最後都係冇得搞~@@ 好慘...
哈哈,咩野快感都唔及征服感!!:smile_30:

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-9 02:02 PM 發表 查看引用來源
係呀~引到佢慾罠不能XDDD 正~~
最後都係冇得搞~@@ 好慘...
可惜咁多年咁多次經歷,暫時都無人可以令我流露這種表情,too bad!! I really missed something....:smile_30:

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-9 12:44 PM 發表 查看引用來源
個FD冇加入~加入左就唔好玩啦~
3P咁普通~佢唔加入淨係睇又冇得做~癢到死先過癮架嘛~
見到佢咁辛苦我又覺得好搞笑XDD
haha...........
你好鬼衰
:smile_30:

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-9 01:37 PM 發表 查看引用來源

AGREE~^^

打飛機又太露肉~我有個怪癖~鐘意引死D男人
見到佢地好想要又冇得要~會好鬼開心XDD
咁你快 d 要 post 相喇:smile_34:

板友的子孫傷亡慘烈

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

內射? Do you afraid of AIDS?

好煩呀!!!
唔好再係度問咩性病內射唔安全果D~真係唔想再答!!!!!
走啦...好唔舒服...各位拜拜~

引用:
原帖由 sexybaby0 於 2009-7-9 04:04 PM 發表 查看引用來源
好煩呀!!!
唔好再係度問咩性病內射唔安全果D~真係唔想再答!!!!!
走啦...好唔舒服...各位拜拜~
我黎到你先走
too bad:smile_27::smile_27:

wow sexybaby ~
would you have a try with me and my friend ?

BABY 走左好悶呀:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆