上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  117.0k

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-20 03:36 PM 發表 查看引用來源
鬼哥,其實你對佢會否認真,定係長做長有就算:smile_41: 因果位(月影)小姐話你一把年紀厄無知少女上床,你交待一下好喎
08先生.其實每個人對每樣事物都有不同看法,我只是表達諗法..是否得到認同,已不再是重要..希望結局是美好的..

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 06:32 PM 發表 查看引用來源

08先生.其實每個人對每樣事物都有不同看法,我只是表達諗法..是否得到認同,已不再是重要..希望結局是美好的..
好少見影影過黎喎:smile_o15:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-20 06:46 PM 發表 查看引用來源
好少見影影過黎喎:smile_o15:
被你睇到添:smile_o05: 醜鬼死:smile_35:
唔好話比人知吓:smile_19:

good articale , thank you very much:smile_o10:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 06:32 PM 發表 查看引用來源

簡單d講,你覺得做愛係應該情侶先做接受吾到sp對嗎,其實我都應該係咁,先頭睇到果個女仔d背景,覺得佢好可憐,bf對佢衰又比中年男人厄上床,但而宗發覺個女仔好enjoy吾覺得泄抵,一個19女仔同40中年男人做,其實我先頭會覺得個女仔會好難受,原來係发我睇錯左:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-20 06:57 PM 發表 查看引用來源
簡單d講,你覺得做愛係應該情侶先做接受吾到sp對嗎,其實我都應該係咁,先頭睇到果個女仔d背景,覺得佢好可憐,bf對佢衰又比中年男人厄上床,但而宗發覺個女仔好enjoy吾覺得泄抵,一個19女仔同40中年男人做,其實我先頭會覺得 ...
你錯喇!!!如果我是她覺得有玩又得食,好開心..日日有唔同男人錫..幾正呀!!自己點會覺可憐呢??相信她還會笑笑口..話我月影傻嘅!!好無聊.........
因為她根本不睇張來.十年二十年的她..

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 06:14 PM 發表 查看引用來源

謝謝鬼先生你的錯愛.....我只是對一些原則依然堅持,
雖然性變得放開,但依然希望它還是神聖....[靈與慾的交容]
有機會還希望看見你的大作..阿影留字..
影影...........好高興仍見到妳留言,
我並吾反對妳的性愛方面的觀點與角度...
記得在我還是黃毛小子時.......
我好講原則乜都好堅持,
就係咁.............我吾開心左二十幾年,
我從無要求改變別人的想法....
試諗下如果呢個世界d人全部同一思想,
咁會吾會好乏味呢......

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 06:54 PM 發表 查看引用來源

被你睇到添:smile_o05: 醜鬼死:smile_35:
唔好話比人知吓:smile_19:
乜原來影影怕人見到入引版
光明正大發表留言.......怕乜

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-20 07:05 PM 發表 查看引用來源

影影...........好高興仍見到妳留言,
我並吾反對妳的性愛方面的觀點與角度...
記得在我還是黃毛小子時.......
我好講原則乜都好堅持,
就係咁.............我吾開心左二十幾年,
我從無要求改變別人的想法... ...
所以世界變得..令我迷失.
鬼先先.阿影要出街..下次有緣與君傾計..希望不會令你覺得我悶喇!!

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-20 07:07 PM 發表 查看引用來源

乜原來影影怕人見到入引版
光明正大發表留言.......怕乜
同意你既講法,,,,,,,,又唔係唔見得光

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆