上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 13)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  34.0k

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-5 02:47 發表 查看引用來源

係呀係呀.. 春心有D動~~~
唔係大動ga la ma???
:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-5 02:48 AM 發表 查看引用來源
咁越黎越多wo~~~~
仲有個D 多數都住北區ga~~~~
MK 人唔多會有部車ga...
太方便la 交通~~~
係呀....... 由其我住屯門.. 成日出入屯門公路都有D死MK 係度閃燈. OR 係咁推推推 .. OR 係咁摑我一巴!
有時真係火都起呀!!!

引用:
原帖由 miss_water 於 5/6/2009 02:46 發表 查看引用來源

我唔會因佢唔開心!不過佢以為我好蝦囉!:smile_o13: :smile_o13:
讚多你一次~~~叻女~~~~:smile_o12:

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-5 02:49 AM 發表 查看引用來源
唔係大動ga la ma???
:smile_o12: :smile_o12:
HAHHAHHA!!!!! 咁又唔係喎!!~~~~~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-5 02:43 AM 發表 查看引用來源
佢有事嚟唔到打邊邊呀~~:smile_o03:
咁再約囉..........實有機會既.......

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-5 02:51 AM 發表 查看引用來源

咁再約囉..........實有機會既.......
我話睇下你地有無下場呀........ 有就打比我呀:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
無人理我........

引用:
原帖由 kjill39 於 5/6/2009 02:52 發表 查看引用來源

我話睇下你地有無下場呀........ 有就打比我呀:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
無人理我........
你話msn yy 嘛~~~:smile_o10:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-5 02:49 AM 發表 查看引用來源
一般ok 咋~~~:smile_o03:
嘿嘿.. ANYWAY... 都係玩下姐~~~~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-5 02:53 AM 發表 查看引用來源
你話msn yy 嘛~~~:smile_o10:
係呀係呀... 咁到時你地咪可以打比我LORRR

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-6-5 02:45 AM 發表 查看引用來源
訓喇~早抖~咁多位~886~
:smile_27: 頂唔順~好鬼眼訓~:smile_27:
早抖啦.........妃.......
下次唔好飲咁多啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆