上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易唔發

收藏  |  訂閱
742  6.0k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-8 03:01 PM 發表

:smile_40: 唔使咁強調, 驚你d fans誤會丫....:smile_30:

咁你努力啦........
得閒就玩下捉衣因囉...
今日反捉虫...:smile_35:
有d死咁濟既感覺...:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-8 03:08 PM 發表 查看引用來源

今日反捉虫...:smile_35:
有d死咁濟既感覺...:smile_13:
你老細又搖遠監視你

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-8 03:09 PM 發表

你老細又搖遠監視你
佢今朝打左返黎啦係美國.... 問我點解個weekly report遲左....乜乜物物物物..
我咪話囉....do夜喇...你早抖啦!:smile_38: :smile_13:

講笑者 我個心係咁唸囉.....美國d野咁亂...未執好d野d send呀..:smile_39:
不過又係...我真係遲左...佢講得arm,呢個係一個承諾...
咩原因do好....update係一個負任...除非對件事唔著緊....咁點食住個far east
訓左2個字話囉...:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-8 03:23 PM 發表 查看引用來源

佢今朝打左返黎啦係美國.... 問我點解個weekly report遲左....乜乜物物物物..
我咪話囉....do夜喇...你早抖啦!:smile_38: :smile_13:

講笑者 我個心係咁唸囉.....美國d野咁亂...未執好d野d send呀..:s ...
佢都幾盡責喎.......

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-8 03:34 PM 發表

佢都幾盡責喎.......
佢唔會容許我錯係人地面前:smile_39:...所以...佢做野原則係...唔可以俾人指住自己錯!
我覺得佢果種應該叫...."保護自己"多於盡責...感覺有d恐怖
但係往往佢把口太叻同埋...佢做到,件事可以體現得好靚...
只係...咁近同佢做野...先知佢心果句...
不過盡責又好...保護自己又好...結果都同樣漂亮...咩用意do冇所謂:smile_39:
有同事...依家受到極大威脅... 佢話要揪起果個同事依家要做果d野呀...
驚驚~~~~~

各位早晨:smile_38:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-8 04:13 PM 發表
各位早晨:smile_38:
你訓醒喇....你就好啦

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-8 04:18 PM 發表 查看引用來源

你訓醒喇....你就好啦
係呀....訓到四點起身呀:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-4-8 04:22 PM 發表

係呀....訓到四點起身呀:smile_44: :smile_30:
你就好啦....嗯...唸起聽朝要早d返公司就冇心機...:smile_39:
個腦實哂呀....攰呀...:smile_39: 請我食雪糕呀:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-8 04:28 PM 發表 查看引用來源

你就好啦....嗯...唸起聽朝要早d返公司就冇心機...:smile_39:
個腦實哂呀....攰呀...:smile_39: 請我食雪糕呀:smile_40: :smile_30:
今日都未放工....就要諗定聽日返工呀:smile_13: :smile_30:
咁妳聽日要幾點返呀:smile_45: 食雪糕好丫:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆