上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【43】

收藏  |  訂閱
737  3.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 03:16 PM 發表 查看引用來源
車................個日你約左人.............新................男朋友啦
croom o黎o架:smile_45:

引用:
原帖由 驀然回首 於 24/9/2008 02:45 PM 發表 查看引用來源
改嫁下一任嘅
算罷LA, 我O依家無諗住搵人要喎, 所以我都O係唔做依份工喇

引用:
原帖由 驀然回首 於 24/9/2008 02:45 PM 發表 查看引用來源
都話48-48-48囉 再講就58-58-58

引用:
原帖由 ah~ling 於 2008-9-24 03:15 PM 發表 查看引用來源

你無所謂 我有所謂啵:smile_35: :smile_35: :smile_35:
我有著數左 ..............你有咩蝕底左

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 15:12 發表 查看引用來源
佢個pm box長爆架
唔駛問,又係你打爆左人地個pm box啦

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-9-24 03:17 PM 發表 查看引用來源

croom o黎o架:smile_45:
個post裏便鬧喧喧話花姐搵左新男朋友喎................仲要賀你咁講..................唔.............唔去啦.................我會呷醋架................一陣喊起上來唔好睇

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-24 03:21 PM 發表 查看引用來源

算罷LA, 我O依家無諗住搵人要喎, 所以我都O係唔做依份工喇
算你精 ...............你咁靚,來應徵個啲由官塘排到尖沙嘴啦.............想當年我去你個post應徵仲要俾手續費咁滯

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-9-24 03:22 PM 發表 查看引用來源

都話48-48-48囉 再講就58-58-58
你唔係度身高吓

引用:
原帖由 damimi 於 2008-9-24 03:24 PM 發表 查看引用來源

唔駛問,又係你打爆左人地個pm box啦
真可惜..................我極少pm人地...........唔信打聽下 我連花花係男係女都得個傳聞

引用:
原帖由 驀然回首 於 24/9/2008 03:29 PM 發表 查看引用來源
算你精 ...............你咁靚,來應徵個啲由官塘排到尖沙嘴啦.............想當年我去你個post應徵仲要俾手續費咁滯
我邊度靚啊:smile_19: 你依家肯O黎應徵, 我唔單止唔收你手續費, 重即刻俾你成功應徵得到, 點睇:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆