上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.9k

引用:
原帖由 aR_樂 於 2009-1-5 10:43 PM 發表 查看引用來源
小弟有D包皮上既煩惱...麻煩各位師兄解答!!

我而家讀緊中五
咁包皮就好似有過長既情況
未扯果陣呢,就要用手前後前後慢慢整,咁成個頭就會出到黎,但係龜頭再入D既地方就整唔到出黎;
扯左旗之後,就連龜頭都出唔到 ...
我都係咁........店下都痛.......

引用:
原帖由 ipkamho2 於 2009-1-14 05:47 PM 發表 查看引用來源
我想問下我而家未割包皮 會包住龜頭 打飛機既時候會好快射 唔洗一兩個字 好易就覺得有快感 我覺得係因為包皮長 所以就好易有射 割左之後係咪會冇咁易有快感 係咪會冇咁易射 同埋我反包皮既時候 有一邊係有條野連住個 ...
我包住龜頭 打飛機既時候都會好快射..........其實咁樣會唔會係早泄?

回覆 554# 的帖子

今日終於都做左喇.....

1030去到clinic, 一個人都冇而且dr. wong都未到, 個姑娘好nice咁同我傾計傾到dr. wong黎.

入到醫生房跟住除褲比dr. wong check. 之後就即刻幫我做手術喇. 超級efficient呀真係.

成個手術過程都唔會有知覺因為醫生會首先幫你起你弟弟打兩枝麻醉針. 一支打前一支打後.... 我諗最痛就係打呢兩支針. 不過都忍到.

做左15分鐘左右就開始幫我鏠針喇. 真係好快.

而家包左紗布. 不過.... 好多血. 打比姑娘佢話冇問題, 叫我唔好行咁多就得. 而且聽日都要番去換紗布.

不過而家行路都要就住就住. 同埋我輕輕用隻手掂下紗布既位置都好~~~痛~~~呀 :smile_27: :smile_27: :smile_27: 同埋好腫!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:

希望快D冇事啦!!! 呢舖真係男人最痛.................................... 嗚

回覆 563# 的帖子

好驚呀!!! 頭先痾尿果陣出現左兩條水柱!!!!!! 點解會咁嫁 :smile_27: :smile_42:

我之前就包皮遮住小小龜頭之前打飛機時,令到包皮扯番落泥!!!!應該都正常掛????仲有陰莖頸同包皮會唔會都會有機會扯落泥???如果係咪好驚

回覆 564# 的帖子

今日去左覆診, 醫生幫我換紗布... 由於我岩岩割完, 龜頭十萬分之敏感. 所以醫生幫我換紗布既時候果種痛係我咁大個仔都未試過既痛... 醫生換完後教番岩我去痾尿果陣要點樣做...

而家傷口冇再滲血同埋去殊殊果陣都好好多喇.

引用:
原帖由 bennettlampard 於 2009-1-8 09:20 PM 發表 查看引用來源

希望唔好怪我蠢 ...
咁係咪淨係沖涼個陣先至反 ?
洗唔洗係其他時間都反反呢 ?
至少沖涼去廁所要反
其他就如果你覺得皮太窄都可以多d反

回覆#543, 544

試下反左先扯起
你地o岩o岩反未必習慣扯左後反果種感覺

引用:
原帖由 s909 於 2009-1-9 05:50 PM 發表 查看引用來源
我 e + 13 歲 "
唔 知 點 解 呢 幾 日 入 左 凍 之 後 d 包 皮 頭 果 d 緊 左 ,,,
琴 晚 沖 涼 都 反 到 出 黎 ,,,
但 係 今 日 去 廁 所 果 時 反 小 小 都 已 經 覺 得 痛 ,,,
包 皮 頭 果 d 有 小 小 甩 皮 . ...
你所謂的反少少係咪見頭?
慢慢習慣反多d啦

引用:
原帖由 filehostingirnd 於 2009-1-9 07:21 PM 發表 查看引用來源
今年16歲

11歲,五年級,身體檢查,醫生發現我包皮過緊,要割包皮。

12歲,家長就趁?升讀中一前的長暑假帶我到醫院割包皮。

陰莖開始發育長大,不久後有了自慰。發現割包皮後出現了個問題,

我傷口復原的 ...
可能係醫生手勢或者你體質問題
要睇多次醫生了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆