上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.1k  44.8k

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-24 11:17 PM 發表 查看引用來源
話時話,你個邊有無男女賓去既水療?大富豪唔招呼女賓!:smile_o05:
一句到尾~~多數茅!:smile_o16:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-24 11:22 PM 發表 查看引用來源

一句到尾~~多數茅!:smile_o16:
真系差,大陸就實有。:smile_o03:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-24 11:39 PM 發表 查看引用來源
真系差,大陸就實有。:smile_o03:
:smile_o01: 禾都唔去水撩既

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-25 11:21 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 禾都唔去水撩既
乜你咁遲番架?:smile_o14:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-25 11:30 AM 發表 查看引用來源
乜你咁遲番架?:smile_o14:
解釋咗啦~:smile_o08:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-25 11:40 AM 發表 查看引用來源

解釋咗啦~:smile_o08:
收到!想問你一樣野,個次去到你地頭,個一卡兩號(sz卡)自動跳到當地網絡,咁我照用啦,打hk打上大陸,好快d錢打完,要叫人補飛,唔知個邊打上去幾多錢?同埋打hk又幾多錢?大約得!:smile_o13:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-25 11:49 AM 發表 查看引用來源
收到!想問你一樣野,個次去到你地頭,個一卡兩號(sz卡)自動跳到當地網絡,咁我照用啦,打hk打上大陸,好快d錢打完,要叫人補飛,唔知個邊打上去幾多錢?同埋打hk又幾多錢?大約得!:smile_o13:
計慢油收費梗貴啦~~:smile_o16:  應該都 $7~8 分鐘

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-2-25 11:55 AM 發表 查看引用來源

計慢油收費梗貴啦~~:smile_o16:  應該都 $7~8 分鐘
哇!咁貴架?唔系個幾咩?大陸卡應該無咁貴架,但而家好多地方收唔到大陸訊號,以前多數都得,而家可能比本地網絡覆蓋!:smile_o14:

頭圍開飯喇:smile_38: 開飯喇:smile_38: 開飯喇:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-2-25 01:10 PM 發表 查看引用來源
頭圍開飯喇:smile_38: 開飯喇:smile_38: 開飯喇:smile_38:
哇!你就好啦,開飯啦?:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆