上一頁下一頁
發新話題

連輸幾舖,唯有係三個男仔fd面前除Tback.............(已更新part 2 #314)

收藏  |  訂閱
789  370.8k

引用:
原帖由 holanfan 於 2009-8-29 09:01 AM 發表
又多左一個 "性奴"

如果個男真係鐘意你既,一定唔係咁對你,睇下你地幾時散先,我諗好快,我唔係黑心,因為我都係男人,呢個係事實
睇完未算咯,咁黑心好無品啵,好心就有D口德啦!!

仲未有PART 3:smile_53:

咸故黎ka?????

咸故 應該 會有PART 3 4 5 6 ..... 個喎 ~

好想睇 PART 3:smile_47: :smile_47: :smile_47:

回覆 566# 的帖子

都係依佢o既頭髮, 身材去計算.......相似程度有90%

講漏o左........仲有佢衣著當中想俾人"目及" o既感覺...........

引用:
原帖由 holanfan 於 29-8-2009 09:01 發表 查看引用來源
又多左一個 "性奴"

如果個男真係鐘意你既,一定唔係咁對你,睇下你地幾時散先,我諗好快,我唔係黑心,因為我都係男人,呢個係事實
版友"淨口"係積德o既請注一吓,另外愛唔係佔有,你呢種呢佔有慾完全唔理會另一伴o既感受............祝你好運

引用:
原帖由 鹹爺 於 2009-8-30 12:21 AM 發表

版友"淨口"係積德o既請注一吓,另外愛唔係佔有,你呢種呢佔有慾完全唔理會另一伴o既感受............祝你好運
講得好呀,D人好無聊,好無口德!!

尊重下人啦,打咁多字好辛苦架,妹妹又無收大家錢,應份POST架?唔鐘意,睇完就算咯,系都要口多多話下人地!!

引用:
原帖由 michael123 於 30-8-2009 00:27 發表 查看引用來源

講得好呀,D人好無聊,好無口德!!
係呢個版見慣不怪喇~~~我本來都唔出聲不過佢又講得實在太過........仲要妹妹係我o既女神no.2.....點都講反兩句

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆