上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

佢應該去左訓教:smile_27:
引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-21 12:20 AM 發表 查看引用來源
冇反應賫,果然係月影戰士sailormoon下,神出鬼沒,吾等你啦,閃:smile_43:

回覆 551# 的帖子

你兩個果然係一黨吓,同樣神出鬼沒

咁又唔好咁講 我又出現:smile_30:
引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-21 08:25 AM 發表 查看引用來源
你兩個果然係一黨𠗐,同樣神出鬼沒

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-21 08:25 AM 發表 查看引用來源
你兩個果然係一黨吓,同樣神出鬼沒
早晨:smile_o15: 阿安..食左早餐未:smile_o10:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-8 01:07 AM 發表
想識d 30-40左右,傾得心事,講得笑嘅女性朋友,我今年42歲,男人,有齊眼.耳.口.鼻,加埋2手2腳,齊料:smile_46:
亜喜多川先生中意令仔架炸BOR

早晨:smile_38: jp
引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-6-21 09:19 AM 發表 查看引用來源
𡏆喜多川先生中意令仔架炸BOR

引用:
原帖由 kanameJP 於 2009-6-21 09:19 AM 發表 查看引用來源
亜喜多川先生中意令仔架炸BOR
姐姐早晨:smile_o05: :smile_o05: 好耐無傾計喇:smile_o06:

回覆 555# 的帖子

你講咩呀,吾明喎,同你有隔膜:smile_41:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-6-21 10:37 AM 發表 查看引用來源
你講咩呀,吾明喎,同你有隔膜:smile_41:
姐姐長時間在日本工作架:smile_38: :smile_38: 所以寫野有小小唔同啫:smile_30: :smile_30:

1,2,3,  總共3個,你呢班童黨開始係我間舖聚集,預備做世界頂嘞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆